Hocam msı'ın 2 tane programını kullanarak yaptım adını hatırlamıyorum.Hocam laptop işlemcileri 2 katına çıkabiliyor mu Turbo Boost ile. Bende de İ5 7200u var lakin sadece 300mhz artıyor Turbo Boost ile
ThxSıcaklık ve voltaj fazla değilse bir şey olacağını sanmıyorum.
Hocam max 67-68 gördüm turbo fan ları açınca 62-63 civarı oluyor.(Ağır işlemlerde)Sıcaklık değerlerinizde nasıl bir artış gözlemlediniz peki
Overclock yapmak kolay birşey.Yaptığınız OC değil, işlemciniz TurboBoost ile 4.5’e kadar çıkabiliyor zaten. Ayrıca OC yapabileceğinizi de sanmıyorum.
Tabi ki hocam kaç yüzler harcadım oveclock yapmak için.Benim param yok senin varsa yapabilirsin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.