Mfe20 Decapat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 8 1 Mayıs 2020 #1 İşlemcim 2.6 GHz ile çalışıyor OC (overclock) yaptım 4'ü geçmeye başladı. Problem olur mu? Laptop. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #11 Benim param yok senin varsa yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Mfe20 Decapat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 8 1 Mayıs 2020 #12 PROTECTQ dedi: Hocam laptop işlemcileri 2 katına çıkabiliyor mu Turbo Boost ile. Bende de İ5 7200u var lakin sadece 300mhz artıyor Turbo Boost ile Genişletmek için tıkla... Hocam msı'ın 2 tane programını kullanarak yaptım adını hatırlamıyorum. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sıcaklık ve voltaj fazla değilse bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Thx PROTECTQ dedi: Sıcaklık değerlerinizde nasıl bir artış gözlemlediniz peki Genişletmek için tıkla... Hocam max 67-68 gördüm turbo fan ları açınca 62-63 civarı oluyor.(Ağır işlemlerde) hawkeyes dedi: Yaptığınız OC değil, işlemciniz TurboBoost ile 4.5’e kadar çıkabiliyor zaten. Ayrıca OC yapabileceğinizi de sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmak kolay birşey. creative01 dedi: Benim param yok senin varsa yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tabi ki hocam kaç yüzler harcadım oveclock yapmak için. Son düzenleme: 1 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
PROTECTQ dedi: Hocam laptop işlemcileri 2 katına çıkabiliyor mu Turbo Boost ile. Bende de İ5 7200u var lakin sadece 300mhz artıyor Turbo Boost ile Genişletmek için tıkla... Hocam msı'ın 2 tane programını kullanarak yaptım adını hatırlamıyorum. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sıcaklık ve voltaj fazla değilse bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Thx PROTECTQ dedi: Sıcaklık değerlerinizde nasıl bir artış gözlemlediniz peki Genişletmek için tıkla... Hocam max 67-68 gördüm turbo fan ları açınca 62-63 civarı oluyor.(Ağır işlemlerde) hawkeyes dedi: Yaptığınız OC değil, işlemciniz TurboBoost ile 4.5’e kadar çıkabiliyor zaten. Ayrıca OC yapabileceğinizi de sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmak kolay birşey. creative01 dedi: Benim param yok senin varsa yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tabi ki hocam kaç yüzler harcadım oveclock yapmak için.