gokhanbicakci
Centipat
yer dar değil sadece win 10 için 120 gb fazla bileİşletim sistemi çok yer kaplamıyor. Yeri dar. Alanı genişletmeniz lazım.![]()
Nasıl yani detaylı anlatabilir misiniz ?İşletim sistemi çok yer kaplamıyor. Yeri dar. Alanı genişletmeniz lazım.![]()
Anladım peki biraz geç algıladımİşletim sistemi çok yer kaplamıyor. Yeri dar. Alanı genişletmeniz lazım.![]()
c diskinde amd klasörü 7 gb dediğin DUU yu bilmiyorum ne yapmalıyımBu kadar olmaması lazım. Şuanda Windows 10 1909 kullanıyorum ve Windows'un diskte kapladığı alan şuanda böyle. Driverları yükledikten sonra ekstradan C sürücüsüne 5 GB ekleyebiliriz ve tarayacının geçmişi, önbelleğini de hesaba katarsak 5 GB üstüne max olmak üzere 3 GB ekleyebiliriz yani total olarak ekstradan 8 GB alan. Senin durumun şundan kaynaklanıyor olabilir; eğer ekran kartı driver güncellemelerini DDU kullanarak yapmıyorsan ve o yer kaplıyor olabilir.
AMD klasörü; ekran kartı driverının sıkıştırılmış dosyalarının açılıp yüklendiği yer. Emin olmamız içeriğini atın. Eğer bahsettiğim klasör ise rahatlıkla silinebilir.c diskinde amd klasörü 7 gb dediğin DUU yu bilmiyorum ne yapmalıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.