İşletim sistemi çok yer kaplıyor

gokhanbicakci

Centipat
Merhaba arkadaşlar, ayrıntılar fotoda var sizce işletim sisteminin bu kadar yer kaplaması normal mi? 120 GB SSD var yetmiyor artık.

Dosya Ekleri

• aaapng.png
    aaapng.png
    10 KB · Görüntüleme: 155
Windows 10 ortalama 30 GB alan kaplıyor. Yani bir sorun yok.
Wise disk cleaner ''Sistem zayıflatma'' ayarını da kullanabilirsin.

Screenshot_8.png

Son düzenleme:
Bu kadar olmaması lazım. Şuanda Windows 10 1909 kullanıyorum ve Windows'un diskte kapladığı alan şuanda böyle. Driverları yükledikten sonra ekstradan C sürücüsüne 5 GB ekleyebiliriz ve tarayacının geçmişi, önbelleğini de hesaba katarsak 5 GB üstüne max olmak üzere 3 GB ekleyebiliriz yani total olarak ekstradan 8 GB alan. Senin durumun şundan kaynaklanıyor olabilir; eğer ekran kartı driver güncellemelerini DDU kullanarak yapmıyorsan ve o yer kaplıyor olabilir.

Bu kadar olmaması lazım. Şuanda Windows 10 1909 kullanıyorum ve Windows'un diskte kapladığı alan şuanda böyle. Driverları yükledikten sonra ekstradan C sürücüsüne 5 GB ekleyebiliriz ve tarayacının geçmişi, önbelleğini de hesaba katarsak 5 GB üstüne max olmak üzere 3 GB ekleyebiliriz yani total olarak ekstradan 8 GB alan. Senin durumun şundan kaynaklanıyor olabilir; eğer ekran kartı driver güncellemelerini DDU kullanarak yapmıyorsan ve o yer kaplıyor olabilir.
c diskinde amd klasörü 7 gb dediğin DUU yu bilmiyorum ne yapmalıyım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı