İşletim sistemi önerisi

Hocam anlamadiniz herhalde açık kaynak olmayan programı duzenleyemezsiniz açık kaynak yapamazsınız dediğim gibi gereksiz hizmetleri ve bazı programları (arka olanda boş çalışan programlar) kaldırıyorlar biraz araştırırsanız sizde sonuca ulaşırsınız

Zaten atlas OS onu yapıyor.

Zaten atlas OS onu yapıyor.
Açık kaynak dediğimiz bütün kodları açık olan yazılıdır. Bütün linux dağıtımlari açık kaynak kodlu iken. Windows Mac os gibi işletim sistemleri kapalı kaynaktır. Atlas os orijinal windows iso'sunu değiştiriyor. Nasıl değiştirdiğini de açıklıyor. İster kendiniz hazırlanmış iso'yu indirirsiniz, ister onun rehberini uygularsınız. Nasıl yapıldığını açıklaması açık kaynak yapmıyor

Açık kaynak dediğimiz bütün kodları açık olan yazılıdır. Bütün linux dağıtımlari açık kaynak kodlu iken. Windows Mac os gibi işletim sistemleri kapalı kaynaktır. Atlas os orijinal windows iso'sunu değiştiriyor. Nasıl değiştirdiğini de açıklıyor. İster kendiniz hazırlanmış iso'yu indirirsiniz, ister onun rehberini uygularsınız. Nasıl yapıldığını açıklaması açık kaynak yapmıyor
Onu dedim zaten.

Atlas os zaten iso dosyası değil.

1733150246101.png

Nasıl değil hocam?

Onu dedim zaten.

Atlas OS zaten ISO dosyası değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı