İşletim sistemi önerisi

MRTNephilim

Hectopat
Yanıtlayan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Nette dolaşan Android X86, Prime OS, Phoenix OS, Chrome OS, bliss OS ve remix OS olarak birkaç işletim sistemi gördüm. İncelediğim kaynaklara göre bunlardan bazıları ekran kartı desteği veriyor, bazılarında bu yönde hiçbir bilgi bulunmamakta. PC'ye 3. işletim sistemi olarak kurmak istiyorum. Şu an halihazırda bir Windows 10 ve manjaro kurulu, güç bela Dual Boot çalıştırmayı başardım. 3. kuracağım işletim sistemi Android olacak. Bunların hepsini grup ekranında nasıl gösterebilirim ve Android Linux alt yapısı kullanan bir sistem işletim sistemi olarak kurmak yerine, kurulu olan Linux sistemimde Android uygulamaları çalışır hale getirmem mümkün mü? Değil ise, en düzgün Android işletim sistemi hangisidir?

Diğerleri AndROID-X86'ının modifiye edilmiş hali. En günceli daima AndROID-X86'dır.

Görüşün için teşekkür ederim.
Doğru olabilir ama şu anda en güncel sürüm bliss OS 12 Android 10 sistemini kullanıyor aradaki farkları tam olarak bilmiyor olsam da aklıma takılan hangisi daha verimli çalışır optimizasyon bakımından daha iyidir deneyimlemiş birileri de cevap verir umarım.

sudo update-grub
Bu komutu kullanabilirsin hepsini bir arada görmek istersen, o saydıklarının hepsi Android sistemi zaten, istediğini kur (ben Remix’i öneririm onların arasından).

sudo update-grub
Bu komutu kullanabilirsin hepsini bir arada görmek istersen, o saydıklarının hepsi Android sistemi zaten, istediğini kur (ben Remix’i öneririm onların arasından).

Generating grub configuration file ...
Found theme: /usr/share/grub/themes/manjaro/theme.txt
Found linux image: /boot/vmlinuz-5.6-x86_64
Found initrd image: /boot/intel-ucode.img /boot/initramfs-5.6-x86_64.img
Found initrd fallback image: /boot/initramfs-5.6-x86_64-fallback.img
Found linux image: /boot/vmlinuz-5.5-x86_64
Found initrd image: /boot/intel-ucode.img /boot/initramfs-5.5-x86_64.img
Found initrd fallback image: /boot/initramfs-5.5-x86_64-fallback.img
Found linux image: /boot/vmlinuz-5.4-x86_64
Found initrd image: /boot/intel-ucode.img /boot/initramfs-5.4-x86_64.img
Found initrd fallback image: /boot/initramfs-5.4-x86_64-fallback.img
Found Windows Boot Manager on /dev/sda2@/efi/Microsoft/Boot/bootmgfw.efi
Found memtest86+ image: /boot/memtest86+/memtest.bin
done
çıktı şu şekilde boot menüde gözükmüyor kurulum yaparken grub2 oluşturulsunmu diye sorduğunda geç dedim ilk yüklediğimde evete basmıştım ve her halükarda aynı göremiyorum boot menüde

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı