mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #21 isletimsistemiyapmak dedi: Ben kendi işletim sistemimi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlartım ama bunun için sana kaynak tavsiye edeyim öncelikle buradan C++: Öğren Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra bu kitaptan C öğren: C Programlama Dili Sonra buradan Assembly öğren: Assembly Programlama Dili Sonrada buradan işletim sistemi oluşturamanın temellerini öğren: Write Your Own Operating System From Scratch - Step by Step ve son olarak buradan kalan konuları öğren Expanded Main Page - OSDev Wiki not(osdev'in forumları vardır ama site İngilizce)
isletimsistemiyapmak dedi: Ben kendi işletim sistemimi yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlartım ama bunun için sana kaynak tavsiye edeyim öncelikle buradan C++: Öğren Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra bu kitaptan C öğren: C Programlama Dili Sonra buradan Assembly öğren: Assembly Programlama Dili Sonrada buradan işletim sistemi oluşturamanın temellerini öğren: Write Your Own Operating System From Scratch - Step by Step ve son olarak buradan kalan konuları öğren Expanded Main Page - OSDev Wiki not(osdev'in forumları vardır ama site İngilizce)