Çözüldü İşletim sistemi yüklü olmayan disk başka bir bilgisayara nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperen3446

Megapat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, içerisinde işletim sistemi yüklü olmayan depo olarak kullandığım bir hard diskim var. Bunu yeni toplayacağım sisteme takmak istiyorum. İçindeki verileri silmeden bu işlemi direkt sök tak olarak yapabilir miyim?

Çözüm
Yeni alacağım sistemde SSD'ye Windows kuracağım eski bilgisayarımda depo olarak kullandığım diski yine aynı şekilde depo olarak kullanacağım. Verileri yedekleme imkanım yok boyutları çok fazla olduğu için bundan ötürü silinir mi silinmez mi diye çekiniyordum.

Silinmez korkma depo olarak kullanacağına Windows kurmadığın sürece sorun yok. İyi günler.
Dostlar merhaba, içerisinde işletim sistemi yüklü olmayan depo olarak kullandığım bir hard diskim var. Bunu yeni toplayacağım sisteme takmak istiyorum. İçindeki verileri silmeden bu işlemi direkt sök tak olarak yapabilir miyim?
Yeni toplayacağın sisteme takıp üzerine işletim sistemi kurmayacaksan hiç problem yok, iki kabloya bi vidaya bakar, kuracaksan format atmadan kurman gerekir - ama diğer sistemde kurulmuş olan programlar yeni sistemde çalışmaz veya bolca hata ve muz kabuğu verir.

Yeni toplayacağın sisteme takıp üzerine işletim sistemi kurmayacaksan hiç problem yok, iki kabloya bir vidaya bakar, kuracaksan format atmadan kurman gerekir - ama diğer sistemde kurulmuş olan programlar yeni sistemde çalışmaz veya bolca hata ve muz kabuğu verir.

Yeni alacağım sistemde SSD'ye Windows kuracağım eski bilgisayarımda depo olarak kullandığım diski yine aynı şekilde depo olarak kullanacağım. Verileri yedekleme imkanım yok boyutları çok fazla olduğu için bundan ötürü silinir mi silinmez mi diye çekiniyordum.

Silinmez korkma depo olarak kullanacağına Windows kurmadığın sürece sorun yok. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı