İşletim sistemini seç uyarısı

Ahmet Samet 007

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atmıştım sonra bu oldu herhangi birini seçsem dahi bilgisayar tekrar başlıyor ve aynı menüye geri geliyor. Nasıl çözebiliriz? Yardım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230901_003918.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 73
Eski Windows'u silmeden yanına yeni Windows kurmuşsunuz. Disk yönetiminden eski Windows'un olduğu bölümü silin, ya da temizinden tekrar düzgünce format atın.

Format videosu ile beraber atıyorum ama hiçbir şey değişmiyor tekrar bu menüye geliyor
Eski Windows'u silmeden yanına yeni Windows kurmuşsunuz. Disk yönetiminden eski Windows'un olduğu bölümü silin, ya da temizinden tekrar düzgünce format

Eski Windows'u silmeden yanına yeni Windows kurmuşsunuz. Disk yönetiminden eski Windows'un olduğu bölümü silin, ya da temizinden tekrar düzgünce format atın.

Video izleyerek de denedim ancak bu sefer 3 tane çıktı bunlardan gene bir şey değişmedi

Bilgisayara format atmıştım sonra bu oldu herhangi birini seçsem dahi bilgisayar tekrar başlıyor ve aynı menüye geri geliyor. Nasıl çözebiliriz? Yardım.

Eski Windows'unu silmemişsin ondan böyle

Hocam format atarken disk yönetim bölümünde eğer yedek diskiniz yoksa hepsini silip öyle format atın.

Ötekileri silmeden bir tane daha Windows kurmuşsunuz.
Kusura bakmayın biraz acemiyim bu konuda nasıl yapılacağını bilmiyorum biraz açar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…