İşletim sistemini seç uyarısı

Ahmet Samet 007

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atmıştım sonra bu oldu herhangi birini seçsem dahi bilgisayar tekrar başlıyor ve aynı menüye geri geliyor. Nasıl çözebiliriz? Yardım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230901_003918.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 73
Kusura bakmayın biraz acemiyim bu konuda nasıl yapılacağını bilmiyorum biraz açar mısınız
Format atarken şöyle bir ekran görmeniz lazım, eğer yedek diskiniz yoksa görünen bölümlerin hepsini tek tek seçip sil dedikten sonra kurun Windows'u. Yedek diskiniz varsa da sadece onu bırakın.

1 - Format atmadan önce Windows kurulum dosyalarını USB'ye kurup mu format attın yoksa ayarlar üzerinden bu bilgisayarı sıfırla mı dedin?

2 - Format atarken biçimlendirme ekranındaki tüm diskleri sildin mi?

1 - Format atmadan önce Windows kurulum dosyalarını USB'ye kurup mu format attın yoksa ayarlar üzerinden bu bilgisayarı sıfırla mı dedin?

2 - Format atarken biçimlendirme ekranındaki tüm diskleri sildin mi?
1; hayır flash bellek ile kurulum dosyalarını attım BIOS üzerinden format attım
2; hayır tüm müzikleri silmedim hatta hiçbirini silmedim
Peki hangisi olduğunu nereden anlayacağım

Burada çıkan her şeyi sileyim mi yani

1; hayır flash bellek ile kurulum dosyalarını attım BIOS üzerinden format attım
2; hayır tüm müzikleri silmedim hatta hiçbirini silmedim

Peki hangisi olduğunu nereden anlayacağım
Biçimlendirme ekranında çıkan diskleri teker teker seçip sil yazan Butona tıklayın en son kaç tane diskiniz varsa o kadar disk kalacaktır ve Windows'u kurmak istediğiniz diski seçip ileri diyin.

Dosya Ekleri

• IMG_20230901_011026.jpg
    200 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…