Ahmet Samet 007 Yoctopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Bilgisayara format atmıştım sonra bu oldu herhangi birini seçsem dahi bilgisayar tekrar başlıyor ve aynı menüye geri geliyor. Nasıl çözebiliriz? Yardım. Dosya Ekleri IMG_20230901_003918.jpg 96,8 KB · Görüntüleme: 73
Bilgisayara format atmıştım sonra bu oldu herhangi birini seçsem dahi bilgisayar tekrar başlıyor ve aynı menüye geri geliyor. Nasıl çözebiliriz? Yardım.
iCharlsOfficial Centipat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 165 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #31 Ahmet Samet 007 dedi: Bu şekilde dondu Zaten diğer formatlarında da bu şekilde donuyordu Genişletmek için tıkla... Bekleyin sakın bilgisayarı kapatmayın birkaç dakika içinde açılacaktır. Artı 0 Eksi
Ahmet Samet 007 dedi: Bu şekilde dondu Zaten diğer formatlarında da bu şekilde donuyordu Genişletmek için tıkla... Bekleyin sakın bilgisayarı kapatmayın birkaç dakika içinde açılacaktır.
KS KS Ahmet Samet 007 Yoctopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #32 iCharlsOfficial dedi: Bekleyin sakın bilgisayarı kapatmayın birkaç dakika içinde açılacaktır. Genişletmek için tıkla... iCharlsOfficial dedi: Bekleyin sakın bilgisayarı kapatmayın birkaç dakika içinde açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Yanlış likla kapatıp açtım ancak kaldığı yerden devam ediyor Ahmet Samet 007 dedi: Yanlış likla kapatıp açtım ancak kaldığı yerden devam ediyor Genişletmek için tıkla... Hala açılmadı bir sıkıntı mı var acaba Açılmadı Son düzenleme: 1 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
iCharlsOfficial dedi: Bekleyin sakın bilgisayarı kapatmayın birkaç dakika içinde açılacaktır. Genişletmek için tıkla... iCharlsOfficial dedi: Bekleyin sakın bilgisayarı kapatmayın birkaç dakika içinde açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Yanlış likla kapatıp açtım ancak kaldığı yerden devam ediyor Ahmet Samet 007 dedi: Yanlış likla kapatıp açtım ancak kaldığı yerden devam ediyor Genişletmek için tıkla... Hala açılmadı bir sıkıntı mı var acaba Açılmadı