İşletim sisteminiz olsa adı ne olurdu?

Windows Çenekır'S.png
Windows Dakır'S Çenekır'S.jpg
Windows Dakır'S.png
 
Adı CosmOS olurdu. Sadece Gamerlar için geliştirilmiş bir sistem olurdu.Tabi sadece oyun oynamak için değil tüm işlemler yapılabilirdi ama öncelik Oyun.
Teknolojinin gelişmesiyle işletim sistemini yükselteceğim zaman sürümlerin isimleri sırasıyla CosmOS Orion-CosmOS Sagit-CosmOS Scorp- CosmOS Carina ve En modern ve iyisi ''CosmOS Ara'' olurdu. Kesinlikle Windows gibi sırayla numaralandırma yapmazdım yapacak olsam bile sıradan numaralar olmazdı Sistem ilk kurulduğunda da tarayıcı olarak Opera GX Corner yerini alırdı. Bilgisayar bileşenleri ve sistem bilgileri bir COSset adlı bir menüde daha basit ve açıklayıcı bir şekilde olurdu uzun hali COSsettings. Aynı zamanda İşletim sisteminde çıkan Sistem hataları, alınan BH hatalarına (Black Hole yani Karadelik. Windows'ta mavi ekran) karşın CosmOS'un içine Güvenlik olarak anında devreye giren 3-5 GB'lık ''COSsafe 3.14'' isimli minik bir işletim sistemi daha yerleştirirdim sadece çözüm odaklı çok küçük bir sistem. Amaç sorunu çözmek için başka bir diske işletim sistemi yüklemek zorunda kalmamak. Ve evet ismin kısaltması COS.
İşletim sistemi ilk kurulduğu zamanda masaüstü resmi herhalde şu olurdu 🙂
Logo ve markanın yazılış şeklide böyle olurdu tabi çok daha gelişmişi paintten yapıverdim
Tabi bunların hepsi 10 dakikalık bir hayal. Kim bilir belki bir gün gerçek olur ✌
 
Star Angel OS, kendisi tamamen özgür olurdu ama Linux tabanında olmaz idi, çünkü tamamen kendine has bir çekirdeği olurdu. :D
 

Geri
Yukarı