İşletme mezunları vs pilotlar

• Konuyu başlatan Kfl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 4.079
Ekmek parası güzel kardeşim. Herkes anasının karnından zengin doğmuyor. Ben zor bir meslek dalı olan kömür madeninde çalışıyorum. Burda babasının hayrına veya sevdiği için çalışmaz millet. Millete hayat peri masalları gibi geliyor.
Konu sahibi arkadaş, sen kısaca nerede daha fazla kazanacağını düşünüyorsan o meslek dalında çalış. İleriki yıllarda sıkıntıya girmemek için, geleceğini inşa etmek için çalışmak zorundasın.

Ekmek parası güzel kardeşim. Herkes anasının karnından zengin doğmuyor. Ben zor bir meslek dalı olan kömür madeninde çalışıyorum. Burda babasının hayrına veya sevdiği için çalışmaz millet. Millete hayat peri masalları gibi geliyor.
Konu sahibi arkadaş, sen kısaca nerede daha fazla kazanacağını düşünüyorsan o meslek dalında çalış. İleriki yıllarda sıkıntıya girmemek için, geleceğini inşa etmek için çalışmak zorundasın.
Haklısınız.Ben de nerede ne kadar kazanılır onu soruyorum.İşletme dünyasında işler nasıl dönüyor acaba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı