İsmail Demir Hürjet'i gösterdi

DarkAngel789

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
882
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet mart ayına kadar göklerde olacağının müjdesini veren sayın savunma sanayi başkanımız İsmail Demir Hürjet'i ilk defa gösterdi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilmeyenler için kısaca İsmail Demir: Amerika'da en üst seviyeye Darpa'ya kadar çıkmış en önemli insanlarımızdan biridir. Diğer önemli adamlarımız Haluk Görgün ve Selçuk Bayraktar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli olsun.

Pilot yetistirmede cok buyuk bir avantaj saglayacak, ama tahminimce CAS gorevlerine Akinci ve MIUS yuzunden pek gerek kalmayacaktir.
 
Emeklemeden yürüyemezsin. O sebepten önemli olduğunu düşünüyorum, hayırlı olsun. Sağlam kaldırımları söküp tekrar tekrar yapıp ülkeyi hortumlamak yerine bu tarz işlere kafa yorulaydı bu halde olmazdık. Tabi sayısız rezilliğin arasında iki üç iyi icraat olması da hiç yoktan iyidir.
 
Emeklemeden yürüyemezsin. O sebepten önemli olduğunu düşünüyorum, hayırlı olsun. Sağlam kaldırımları söküp tekrar tekrar yapıp ülkeyi hortumlamak yerine bu tarz işlere kafa yorulaydı bu halde olmazdık. Tabii sayısız rezilliğin arasında iki üç iyi icraat olması da hiç yoktan iyidir.

Kusura bakma ama profil fotoğrafın yüzünden pek ciddiye alamıyorum ayrıca devletin ne tür şeyler yaptığını araştırmayıp anca hainlik yaptığını kör bir birey dahi görüyor.
 
Kusura bakma ama profil fotoğrafın yüzünden pek ciddiye alamıyorum ayrıca devletin ne tür şeyler yaptığını araştırmayıp anca hainlik yaptığını kör bir birey dahi görüyor.
Devletimizin, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda düzenlenen mali yargı organı Sayıştay raporlarını takip ederseniz, boşa giden paraları görebilirsiniz. Sağlam kaldırım söküp takan belediyelerin iktidar partisinden ibaret olmadığını da anlardınız. Türkiye'nin 60 yıldır çözülemeyen sorunudur. Mesela HDP'li belediyeler de var. Sana göre onlarda devlet sanırım...

Sağa sola hain demeden evvel, Allah'ın verdiği akıl ve mantığı kullanmaya davet ediyorum. Zaten kanunen de suç.

Bu açıdan bakarsak sen her hangi birine hain, vatansever diyebilecek kapasite de değilsin. Okuduğunu anlama, doğru yorumlama kapasiten zayıf.
 
Devletimizin, Türkiye cumhuriyeti anayasası'nda düzenlenen Mali yargı organı sayıştay raporlarını takip ederseniz, boşa giden paraları görebilirsiniz. Sağlam kaldırım söküp takan belediyelerin iktidar partisinden ibaret olmadığını da anlardınız. Türkiye'nin 60 yıldır çözülemeyen sorunudur. Mesela Hdp'li belediyeler de var. Sana göre onlarda devlet sanırım...

Sağa sola hain demeden evvel, Allah'ın verdiği akıl ve mantığı kullanmaya davet ediyorum. Zaten kanunen de suç.

Bu açıdan bakarsak sen herhangi birine hain, vatansever diyebilecek kapasite de değilsin. Okuduğunu anlama, doğru yorumlama kapasiten zayıf.

Son iktidarı saymazsanız tam 97 yıl boyunca bir piyade tüfeği dahi üretemeyen Türkiye şu anki iktidar sayesinde akla sığmayacak şeyler yapıyor ve ayrıca takım tutar gibi parti tutmuyorum araştırırsan şu anki iktidarın çok ciddi savunma sanayi yatırımlarının olduğunu görebilirsin yılda 60 milyar dolar sadece savunma sanayine gidiyor şimdi diyeceksin ki ekonomi bunun içinde yıl sonunu bekle ve ayrıca belirtmek isterim ki yıl sonunda bayraktar kızılelmada üretilecek envantere girecek yani boşa para harcama durumu yok devletimizin cari açık vermesinin en büyük nedeni enerji masrafları Türkiye yılda sadece 100 milyar doları enerjiye veriyor ve sırf bunu azaltmak için akkuyu nükleer santrali yapılıyor ayrıyeten daha dün dünyadaki en gelişmiş 5 sondaj ge misinden biri olan abdulhamid han sondaj gemisi yörükler-1 kuyusuna gitti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı