İsmail Kartal'ın performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

21584

Kilopat
Makaleler
4
Açıkçası geldiği gün takımın performansı olsun, oyuncuların isteksiz tavrı olsun, takımdaki abicilik, kolej havası olsun çok olumsuz görünüyordu her şey. İsmail Kartal'ın gelişiyle birlikte birçok şeyin değiştiğini ve önümüzdeki sezon da İsmail Kartal ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Geldiğinde çok beğenmemiştim. Başlangıçları çok eksikti. Güzel oynatamıyordu. Ve çoğu taraftardan da tepki toplanıyordu. Ancak şu an takım bomba gibi işte Arda Güler son haftalarda aşırı iyi, ve son 2 yıldır görmediğimiz kadro istikrarı var. Bizim Erol Bulut veya Vitor Pereira gibi 11'i oturtamıyoduk, İsmail Kartal adamakıllı 11 oluşturdu. Sonra 8 milyonluk kazık denen İrfan'ı müthiş bir oyuncu yaptı. Kadronun verimi arttı. Zajc'ı topçu, İrfan'ı oyun kurucu, Rossi'yi golcü yaptı.

Benim düşüncem İsmail Kartal ile devam edelim. Çünkü şu son 7 maçta bize bekleneni verdi. Bizim hep eksiğimiz takıma oturan teknik adamları gönderip yeni teknik direktör almak. Mesela Emre Belözoğlu'da güzel oynatıyordu ama sırf şampiyon olamadı diye gönderdik. Halbuki Sivasspor maçını kazansaydık ve şampiyon olsaydık Emre Belözoğlu takımda devam edecekti. Ben geldiğinde her ne kadar çok sevmesem de şu an İsmail Kartal ile devam diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı