İsmailağa Cemaati müridinin 6 yaşındaki kızla evlenip cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.233
Makaleler
1
Çözümler
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
//Burada bütün cemaat yapılanması hedef alınmamıştır tek kişinin suçundan bahsedilmektedir.
İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kızını imam nikahıyla evlendirdiği, çocuğun yıllarca istismara maruz kaldığı, dosyanın ise kapatıldığı öğrenildi.
İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfının kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G. babasının kendisini 6 yaşındayken imam nikahıyla evlendirdiğini, çocukluğu boyunca her gün cinsel istismara uğradığını anlatarak şikâyetçi oldu. 6 yaşındayken 29 yaşındaki bir müritle imam nikahı kıyılan H.K.G isimli şahıs ifadesinde cinsel istismarın kendisine bir oyun gibi gösterildiğini anlatıyor. 2012 yılında ise H.K.G.’nin cinsel istismarına yönelik soruşturmayı gizli ellerin örttüğü anlaşılıyor.

Tanımayan varsa cemaat liderleri Mahmut Ustaosmanoğlu aylar önce vefat etmişti

Ayrıca imza toplayıp çoğu konseri iptal ettiren grup İsmailağa cemaatidir.


Bir edit yapayım kız şu anda 24 yaşındaymış 2004 yılında evlendirilmiş. Okula hiç gitmemiş ve şu anda açık ortaokul okuyormuş. 6 yaşında cinsel istismara uğramış ve istismarcı ile birlikte 13 yaşında nişan yapılmış, 14 yaşında hastaneye götürülmüş. Doktor 14 yaşında olmadığını anlamış ve kemik testine o doktorun haberi olmadan başka bir kişi girmiş. 18 yaşında da resmi nikah yapılmış. Yani çocuğun hayatını çoktan kaydırmışlar. Basına çok geç yansımış.
Kaynak:Sadece Enes son youtube videosu.
 
//Burada bütün cemaat yapılanması hedef alınmamıştır tek kişinin suçundan bahsedilmektedir.
İsmailağa cemaati'ne bağlı hiranur vakfı'nın kurucusu ziya gümüşel'in 6 yaşındaki kızını imam nikahıyla evlendirdiği, çocuğun yıllarca istismara maruz kaldığı, dosyanın ise kapatıldığı öğrenildi.
İsmailağa cemaati'ne bağlı hiranur vakfının kurucusu Yusuf ziya gümüşel'in kızı h. K. G. Babasının kendisini 6 yaşındayken imam nikahıyla evlendirdiğini, çocukluğu boyunca her gün cinsel istismara uğradığını anlatarak şikâyetçi oldu. 6 yaşındayken 29 yaşındaki bir müritle imam nikahı kıyılan h. K. G isimli şahıs ifadesinde cinsel istismarın kendisine bir oyun gibi gösterildiğini anlatıyor. 2012 yılında ise h. K. G.'nin cinsel istismarına yönelik soruşturmayı gizli ellerin örttüğü anlaşılıyor.

Tanımayan varsa cemaat liderleri mahmut ustaosmanoğlu aylar önce vefat etmişti.

Ayrıca imza toplayıp çoğu konseri iptal ettiren grup ismailağa cemaatidir.


Allah tanrı vesaire umurumda degil bu insanlar direk idam edilmeli psikopatlık bu direkt ya 6 yaşında bir çocuk.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Atamın tek hatasıydı bunların kökünü kurutmamak. Keşke...

Babası olsam o kızın o adamı tanrı bile elimden alamaz o derece felaket döverim.

Oğlum bizim bir itibarımız yok mu bir saygınlığımız yok mu dünya tek bizden ibaret değil diğer ülkeler bize acır gözlerle bakması bu kadar mı hoşlarına gidiyor?
Kızı babası evlendirmiş o yaşta zaten hocam. Topluca sıkıntılı bunlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı