İsmimle dalga geçiliyor

Yine lisedeki anılarım aklıma geldi. Boş gereksiz şeyler bunun gibi.
Benim adım kerim. O zaman benimle de kerem diyerek gülelim. Buna da gülünmez bence. Birisini üzmeyecek sorun çıkarmayacak bir şaka yapsalar tamam derdim. Ama isimdeki bir harfi değiştirip dalga geçmek nasıl bir akıl işi? Sanki lise değil ilk okul. Hiç büyümüyor bazı insanlar.
En iyi yapabileceğin kafaya takmamak. Hele böyle saçma insanları hiç kafaya takmaya gerek yok.
 
Lise biteli on yıl oldu, kimine top derdik, kimine helva derdik, domuşuk, at kesen, gay, ayı, metal vb... şimdi hepsi ama hepsi yalan oldu unutuldu gitti hepsi büyüdü adam oldu çoluğa çocuğa karıştı gitti. Bir çoğu yolda görse diğerini tanımaz, yani boş ver kardeşim işine bak.
 
Odun gibi durmayın siz de bu duruma komik bir şeymiş gibi tepki verin. Siz de onlarla dalga geçin. Lise döneminde zaten herkes birbiriyle dalga geçe geçe samimileşir. Tabii niyetlerini tam bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz.
 
Arkadaşlar ben 9. sinifim. Adim kerem ama arkadaşlarım bana kerim diyor ve bunu çok komik sanıyorlar. Bu ismi tüm okula yaydıkları için herkes beni kerim olarak tanıyor. Ustelik birçok konuda benimle dalga geçiyorlar. Ne yapmalıyım? Verebilecegim en iyi cevap nedir? Fazla mi kafaya takıyorum bilmiyorum.

Lise ortamı hele küçük beyinli kekolar vesaire varsa aşırı mantıksız bir ortam orada kafana takmayacaksın mantık aramayacaksın.
 
Arkadaşlar ben 9. sinifim. Adim Kerem ama arkadaşlarım bana kerim diyor ve bunu çok komik sanıyorlar. Bu ismi tüm okula yaydıkları için herkes beni Kerim olarak tanıyor. Ustelik birçok konuda benimle dalga geçiyorlar. Ne yapmalıyım? Verebilecegim en iyi cevap nedir? Fazla mi kafaya takıyorum bilmiyorum.
Bence verebileceğin en iyi cevap, susmamaktır. Bazı şeylere tepki gösterip, hayır diyebilmektir.
Eğer açık bir kapı bırakırsan, orayı hep ziyaret ederler ve sonunda üzülen sen olursun. En başından hayır demelisin. Ama konu zorbalamak değil de, şaka amaçlı bir şey ise siz de onlarla ilgili şaka yapmayı tercih edebilirsiniz.
 
Benim adım kerim hepinizi severim deyin hocam çok takmayın adım Kaan millet hakan diyor :D
 

Geri
Yukarı