İsminiz nereden geliyor?

Evet, başlıkta da belirttiğim gibi, isminizin kökeni nereden geliyor? Benimki çok basit, hesap oluşturacağım zaman beypazarı maden suyu içiyordum. Hemen yapayım dedim.

Benim adım ramazan oldugu için soyadımında b harfi ile başladıgı için RB olarak okunuyor İngilizce'de mantıklı olması için yanına to ekledim (rb kısmını kuzenimden çaldım çaktırmayın :)) rb to oldu yanına da birkaç rakam ekleyerek hava kattım bu isme tüm oynadıgım oyunlarda bu ismi kullanıyorum bir kaçı hariç.

Benim adım r ile başladıgı için soyadımında b harfi ile başladıgı için RB olarak okunuyor İngilizce'de mantıklı olması için yanına to ekledim (rb kısmını kuzenimden çaldım çaktırmayın :)) rb to oldu yanına da birkaç rakam ekleyerek hava kattım bu isme tüm oynadıgım oyunlarda bu ismi kullanıyorum bir kaçı hariç.

Zamanında internette random atarak nick bulma gibi bir şey vardı. Ben de rastgele basmıştım ve buna benzer bir şey çıkmıştı. Ben de biraz düzenleyerek 'Lejax' yaptım. Baya isim kullanıyorum ama genelde bunu kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı