Merhaba, ISO dosyasını açmak istiyorum ama 100 GB olduğu için açamıyorum C diskinde değil de D diskinde yer var nasıl D de açacağım yardımcı olursanız sevinirim.
D diskinde zaten ama D de açmaya çalıştığımda hata veriyor yer yok diyor c de açmaya çalışıyor garip bişey oluyorC diskinde ise D diskine taşıyarak açabilirsin.
D diskinde zaten ama D de açmaya çalıştığımda hata veriyor yer yok diyor C de açmaya çalışıyor garip bir şey oluyor
Birazdan ss atıcam Winrar üzerinden açmayı deniyorum zaten D de açılmasını istiyorum ama C de açmaya başlıyor sorun burda zaten formatlık bir sorun olduğunu düşünmüyorumTekrar aktarmayı dene. Eğer yine olmuyorsa USB üzerinden format atmakta yarar var. Sistemsel hatalar olabiliyor özellikle bir süredir format atılmayan depolama biriminde.
Birazdan SS atacağım WinRAR üzerinden açmayı deniyorum zaten D de açılmasını istiyorum ama C de açmaya başlıyor sorun burada zaten formatlık bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Tekrar anlatıyorum, internetten oyun indirdim ama D diskine indirdim Winrar olarak indi. Winrarın içindede ISO dosyası var. ISO dosyasını açmaya başladığımda D ye indirmeme rağmen C de açmaya başlıyor ben C de açmasını istemiyorum sorun bu.Sen dediğimi dene ona göre bakarız. Format yapmak zorunda değilsin elbette. Kullandığın depolama nedir? SS atman iyi olur.
Sorunu anladım zaten. Ancak işletim sisteminiz gereğinden fazla dolmuş. Winrar sağ tıklayıp özelliklerde işletim sisteminde yazıyor mu kontrol et. Önceden bu değer aynıysa elbette değildir. Ancak bu doluluk fazla en azından 30-40GB boşluk bırakman gerekli. Eğer hiç disk temizliği yapmadıysan yapmayı dene yardımcı olmak açısından ekliyorum.Tekrar anlatıyorum, internetten oyun indirdim ama D diskine indirdim Winrar olarak indi. Winrarın içindede ISO dosyası var. ISO dosyasını açmaya başladığımda D ye indirmeme rağmen C de açmaya başlıyor ben C de açmasını istemiyorum sorun bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.