ISO dosyasını USB'ye yazdırıp nasıl kurulum yapılır?

• Konuyu başlatan qqpr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.526

qqpr

Femtopat
Daha fazla  
ISO dosyasını USB'ye yazdırıp flashla nasıl format atabilirim?
Flashla format atmayı denedim ancak Rufus programıyla ISO'yu yazdırırken hata alıyorum (NTFS)
UltraISO'yu denediğimdeyse flasha ISO'yu yazdırdım ama format ekranına gelmiyor bilgisayarı yeniden başlattığımda boot orderdan flash ı üste oldum sıkıntı onda değil sanırım.
Ne yapmam gerekiyor?

Bunu kullanabilirsiniz.

ISO dosyasını USB'ye yazdırıp flashla nasıl format atabilirim?
Flashla format atmayı denedim ancak Rufus programıyla ISO'yu yazdırırken hata alıyorum (NTFS)
UltraISO'yu denediğimdeyse flasha ISO'yu yazdırdım ama format ekranına gelmiyor bilgisayarı yeniden başlattığımda boot orderdan flash ı üste oldum sıkıntı onda değil sanırım.
Ne yapmam gerekiyor?

Windows 7 için Rufus'ta MBR ve legacy/bios CSM seçip deneyin.
Flash bellek modeliniz ne?

ISO dosyasını USB'ye yazdırıp USB ile nasıl format atabilirim?
USB ile format atmayı denedim ancak Rufus programıyla ISO'yu yazdırırken hata alıyorum (NTFS)
UltraISO'yu denediğimdeyse USB ile ISO'yu yazdırdım ama format ekranına gelmiyor bilgisayarı yeniden başlattığımda boot orderdan USB'i üste oldum sıkıntı onda değil sanırım.
Ne yapmam gerekiyor?

Rehberde adım adım yapacaklarınız yazıyor. Takıldığınız kısımda yazın yardımcı olalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı