ISO Eksik İner mi?

sefayivli1071

Hectopat
Microsoft'un kendi sitesinden .iso uzantılı Windows 10 Pro x64 indirdim ama şüpheleniyorum içimde bir vesvese var acaba eksik mi indi tam mı diye? Dosya bilgisayara direkt .iso uzantılı indiği için HASH değerlerini kontrol edemiyorum.
Şimdi ben bunu yazdırıp kursam bir sıkıntı çıkar mı? Nasıl bir sıkıntı ortaya çıkar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un kendi sitesinden .iso uzantılı Windows 10 Pro x64 indirdim ama şüpheleniyorum içimde bir vesvese var acaba eksik mi indi tam mı diye? Dosya bilgisayara direkt .iso uzantılı indiği için HASH değerlerini kontrol edemiyorum.
Şimdi ben bunu yazdırıp kursam bir sıkıntı çıkar mı? Nasıl bir sıkıntı ortaya çıkar?

Boyutlarını kontrol edin, bazen olabiliyor böyle şeyler.

Yedekleme yaptıktan sonra silinmesi senin için bir sorun mu? Yedeklemişsin zaten. :rolleyes:
Anladım da benim sadece 500 gb lik C diski var yani yedeklemeyi buraya yapmak zorunda değil miyim?
Temiz kurulumda biçimlendirme yapacağım için yedekler silinmeyecek midir?
Yani dosya eksik inmişse kurulum gerçekleşir mi gerçekleşmez mi? Kurulum gerçekleşmezse öylece kalırım ortada...
Biraz karışık oldu ama.. [emoji846]

500GB'lık önemli dosyan yoktur diye düşünüyorum, Oyunları yedeklemeye kalkarsan imkansız gibi bir şey. Önemli dosyalarını USB Belleğine at, Oyunları baştan indirirsin.
Hmm anladım ne demek istediğini
Son olarak şunu sormak istiyorum eğer bu iso dosyası eksik indiyse kurulum gerçekleşir mi gerçekleşmez mi?
Çünkü kurulum diski biçimlendirmeden sonra başlıyor bende o işletim sistemini ordan kaldırırsam kurulumda gerçekleşmezse pc freedos olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00