Isonzo oyunu alınır mı?

Bende boyle bir konu acmistim baya bi olumsuz yorum almistim.Hikaye falan yokmus oyunda kimin nerden vurdugu belli degil kim vurduya gidiyorsun vesaire gibi laflar etmislerdi.

Battlefield V'e CoD kırması multiplayer birinci dünya savaşı cephelerinden birini oynadığımız bir oyun ısonzo hocam. Isonzo cephesini oynuyoruz hatta 😄 fiyatı pahalı ama. Ondan önce Tannenberg ve verdun oyunları var ısonzo'nun önceki oyunları. Onlar 8-9 TL oluyor, indirim kovalayın bence. Epic de ücretsiz vermişti bu arada.

Bana oyun çok dandik geldi vazgeçtim teşekkür ederim yorumlarınız için.

Battlefield V'e CoD kırması multiplayer birinci dünya savaşı cephelerinden birini oynadığımız bir oyun ısonzo hocam. Isonzo cephesini oynuyoruz hatta 😄 fiyatı pahalı ama. Ondan önce Tannenberg ve verdun oyunları var ısonzo'nun önceki oyunları. Onlar 8-9 TL oluyor, indirim kovalayın bence. Epic de ücretsiz vermişti bu arada.

2 oyuna da sahibim.

Bende boyle bir konu acmistim bayağı bir olumsuz yorum almistim. Hikaye falan yokmus oyunda kimin nereden vurdugu belli degil kim vurduya gidiyorsun vesaire gibi laflar etmislerdi.

Doğrudur hocam zaten yapımcının yaptığı diğer oyunlarda da hikaye yok sadece Online var eğer bunları arıyorsan Battlefield 1 al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı