İspanyolca vs. Rusça

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
İspanyolca vs Rusça keyfi öğrenmek istiyorum. Sizce önce hangisi öğrenilmeli? A1 seviyesinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
İspanyolca, daha etkileyici bir dil. (Kişisel fikrim.)

İspanyolca öğrenirsen. Latin aamerikadaki bir kaç ülkede ona yakın bir dil konuşuyor. Ruscadada konuşan var. Ben olsam ispanyolca seçerdim. Çok iyi bir dil bence

Tamamen kişisel görüşüm: İspanyolca ritmik ve kulağa çok güzel geliyor, konuşması da bir o kadar zevkli. Ayrıca birçok ülkede konuşulan bir dil. İngilizce de biliyorsan öğrenmesi bir o kadar kolaylaşır. Ben İspanyolca derim.

Tamamen kişisel görüşüm: İspanyolca ritmik ve kulağa çok güzel geliyor, konuşması da bir o kadar zevkli. Ayrıca birçok ülkede konuşulan bir dil. İngilizce de biliyorsan öğrenmesi bir o kadar kolaylaşır. Ben İspanyolca derim.
Bence de İspanyolca. Rusça çok havalı ama İspanyolca'nın kesinlikle farklı bir hissiyatı var.

Bence de İspanyolca. Rusça çok havalı ama İspanyolca'nın kesinlikle farklı bir hissiyatı var.
Rusça ağır ve sert bir dildir yapısından dolayı. Fakat birçok ülke de İspanyolca konuşabilirsiniz. Latin Amerika, Brezilya ve Meksika'da dünyada en çok konuşulan dillerde ilk 5'e giriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı