İsrail roketleri ile yıkılan binalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gram Tarih bilmeyen adamlar bilmiş kesilmiş. Adamların kendi elleri ile sattığı toprağa tekrar işgal başlatıp geri tepmesine. Soykırım arayışındayken nasıl bozguna uğradıklarına değil Müslüman olduklarına odaklanıyorlar. Filistin Hain bir devlettir ve cezasını çekiyor. Masum insanlar ölüyor ama bu bir hatanın bedeli.

Tek üzüldüğüm şey Mescid-i Aksaya yapılan saygısızlık.

Dediğin şey senin büyük dinlerin mazisi sdece. Elbette çok kutsal ve önemli.

İki taraf için de üzülmüyorum.

Desteklemeyebilirsin de, üzülmemek ama bir yapıya yapılan saygısızlık demek;
Mala geleceğine cana gelsin demek.

Pkk terör örgütünün filistin köpeği demek tam anlamıyla cahillik ve bir kuyruk acısı.
Adamların elinde ( filistin) silah yok ama pkk onun köpeği oluyor. Pkk sadece İsrail ve ABD'nin en büyük ve zavallı köpeği olur.

Üzülmüyorum.

PKK ve ASALA Filistin topraklarında eğitim görmüş, Filistin tarafından desteklenen terör örgütleridir. Basit bir Google araması ile bile tonlarca kaynağa ulaşabilirsiniz.

Sanki Filistin hükümeti çok suçsuz. Eğer İsrail'in savunma sistemi olmasaydı aynı görüntüleri İsrail tarafında görecektik. Tabii İsrail suçsuz demiyorum iki devlet de birbirinden beter ancak bir taraf suçsuz gibi göstermeye çalışmayın lütfen.

Okuyun bunu şimdi daha sonrasında da yalansa yalan deyin kaç gündür bunu size anlatmaya çalışıyoruz adam tüm belgeleriyle açıklamış şimdi @oyun78 gibi belge yalanlamayın ayrıca doğu türkistan'daki zulümde bu kadar konu açıldığını ve Çin'e beddua edildiğini görmedim "Arap sevicileri"

Hükümetin dini ideolojisi kaynaklı Filistin'e destek bu kadar destek veriliyor. Biraz daha milliyetçi bir parti gelse bu kadar destek vereceğini sanmıyorum. Birde bazı arkadaşlar düşüncelerini çok net belirtmiş internet ortamında bunları söylemek ne derece doğru bilmiyorum. Bu arada Sevr kabul olsaydı benzeri durumlar eminim bizim ülkemizde görülürdü. Ermeni-Türk, Yunan-Türk gibi... şükürler olsun bu tip olaylar yok. Şu PKK illeti de bitseydi daha güzel olacak.

Filistin eğitiyor adamları. Kuyruk acısı derken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…