İsrail roketleri ile yıkılan binalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam olayin baslaticisi filistin degil oncelikle bunu soyleyeyim İsrail filistinden toprak satin aldi e haliyle toprak senin kudus topragi senin ama adam gelip senin yerine senin parayla aldığın yere konuyor, ibadet ediyor bu olayin baslaticisi filistindir.

Hani PKK'nın bize karşı bir karalama kampanyası vardı hatırlıyor musun? Sivil kılığına girip hastanelerde depo yapıp sonra vurulunca Türkiye sivilleri vuruyor demesi. Sen inanıyor musun ki görüntüdeki diğer yüksek binalardaki çekim yapanları, bu binaları vuran uçak, obüs, havan ile vuramasınlar. Vurulan yerler HAMAS karargahları depoları ve konutları. Sivillerin falan direk olarak vurulduğu yok. Ortada sivil saldırısı varsa bunu asıl olarak yapan HAMAS.

Sadece örnek ve benzerlik açısından (toprak işgalleri vs hariç oldukça benzer) söylüyorum.
Filistin - Ermenistan
İsrail - Azerbaycan gibi benim gözümde. Sivillere saldırıp sivil demagojisi yapan aynı adamlar. Hepsi birer katil ve masum değiller.

Buyrun efendim harita. Satın alınan topraklar ortada.

İsrail devletinin ilk kurulduğu sınırlar neresi, şu anki işgal ettiği sınırları neresi?

Demek ki bizim ülkemizde de bir miktar toprak alıp (ki inanın aşırı derecede yabancı toprak sahibi var ülkemizde) isyan çıkarsalar, ortamızda devlet kurup işgale başlasalar kimse ses etmeyecek, ben bundan bunu anlıyorum. Zira aynı şey Filistin için olmuş, kanıtlarıyla ve delilleri ile ortada.

Hocam telefondayim mumkunse biraz daha net atar misiniz tam okuyamiyorum.

Bizim burada yaptığımız şey devlet işimi?
Bizim burada yaptığımız herkes kendi doğruları ile fikrini beyan ediyor. Bende beyan ettim ve hala fikrimin arkasındayım daha önemli işlerimiz var. Aşımız yok her hafta yüzlerce insan ölüyor kiminin kardeşi kiminin annesi kiminin babsı. Bizim insanımız ölüyor bu konu daha önemli mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…