Hiçbir faydası yok. Ayrıca boykot yapacaksan tam yapacaksın, hadi gıda kısmını anladım da kullandığın telefon, bilgisayar, internet, beyaz eşya, zart, zurt, zort da yahudi yani israil malı. Onlara niye boykot uygulamıyorsunuz ?
Nasıl ki, korona süreci insanları toprakla, tabiatla önemli ölçüde barıştırmış ise WhatsApp’ın yeni kararı da insanları mahremiyet gerçeği ile yüzleştirdi. İşte bu zorlu göç döneminde ortaya çıkan gerçek ise mahremiyet. Meğer o da önemliymiş. Gerçi doğumundan ölümüne hatta gerdeğine dek her...
www.gzt.com
Samimi boykot yapmak isteyen burdan başlasın... Ortaçağ'a dönersiniz! Tabii ki cennetin kapısını da aralarsınız. Haydi samimiyet testine!
Nasıl ki, korona süreci insanları toprakla, tabiatla önemli ölçüde barıştırmış ise WhatsApp’ın yeni kararı da insanları mahremiyet gerçeği ile yüzleştirdi. İşte bu zorlu göç döneminde ortaya çıkan gerçek ise mahremiyet. Meğer o da önemliymiş. Gerçi doğumundan ölümüne hatta gerdeğine dek her...
www.gzt.com
Samimi boykot yapmak isteyen buradan başlasın...ortaçağa dönersiniz! Tabii ki cennetin kapısınıda aralarsınız. Haydi samimiyet testine!
Çok basit döner hesabını bile yapsak Türk satıcı 50 gram koyarken 40-45 grama düşürür belli olmaz der. Adamlar 50 gram yerine 10-20 gram fazla koyar daha çok müşteri çeker. Yersen Türkler Müslüman, araplar Müslüman.
Adamlar çok kullanıcı dostu;
-Algida rekabetini hatırlıyoruz, marketlere bedava buzdolapları eşantiyon güneşlikler dağıttılar. Sürekli bedava kampanyaları yaptılar.
-Microsoft Gamepad'im bozuldu, garantiye gönderdim yenisini gönderdiler.
-Amazon'dan mouse aldım 4 ay sonra bozuldu yenisini gönderdiler.
Türk markalar tamir edip üzerine servet istiyorlar.
Ne kadar işe yaradı, ya da yarar bir şey diyemem ama en azından vicdanım rahat ediyor. Orada bebekler katledilirken ben burada İsrail'e para kazandırmamış oluyorum.
Filistin'i savunanların yaptığı starbucks baskınları, yemek salonu baskınları sayesinde artık daha çok nefret ediyorum. Teşekkürler arap seviciler. Bu arada boykot hiçbir halta yaramaz, kolamı içer keyfime bakarım.
Filistin'i savunanların yaptığı starbucks baskınları, yemek salonu baskınları sayesinde artık daha çok nefret ediyorum. Teşekkürler arap seviciler. Bu arada boykot hiçbir halta yaramaz, kolamı içer keyfime bakarım.
Ne demek bu? Kalkıp da boykoy yapıyorum diye mekan basıp oradaki müşterilere zarar verenlerle aynı kafadasınız şuanda. Resmen adamı tehdit ediyorsun, haddini bil!
Kimse bir taraf tutmak zorunda değil, istediği yerden, kahvesini içer, yemeğini yer. Kimse sen niye buradan yiyorsun diye, mekan basıp zarar veremez bundan ötürü. Madem çok üzgünsünüz oradakiler için, terörist gibi, babanızın malı gibi mekan basıp hıncınızı sözde oradaki soykırımcıların restoranlarında takılan masum insanlardan çıkaracağınıza, defolun gidin savaşın orada.
www.gzt.com
Samimi boykot yapmak isteyen burdan başlasın... Ortaçağ'a dönersiniz! Tabii ki cennetin kapısını da aralarsınız. Haydi samimiyet testine!