İsrail'e uygulanan boykot ne kadar faydalı?

Samimi boykot yapmak isteyen burdan başlasın... Ortaçağ'a dönersiniz! Tabii ki cennetin kapısını da aralarsınız. Haydi samimiyet testine!

Son düzenleyen: Moderatör:

Adamlara helal olsun be piyasada öyle bir güven sağlamışlar ki, hangi marka iyidir bunu kullanıyorum desem hepsi onlarınmış.

Kim ne derse desin arkadaşlar adamlar ticaret konusunda ayrı bir seviyedeler.

Adamlara helal olsun be piyasada öyle bir güven sağlamışlar ki, hangi marka iyidir bunu kullanıyorum desem hepsi onlarınmış.

Kim ne derse desin arkadaşlar adamlar ticaret konusunda ayrı bir seviyedeler.
Oturup düşünmeleri lazım biz neden bu seviyeye çıkamıyoruz diye. Istediğin kadar boykot et, 50 sene sonra gene boykot diye bağarmaya devam edersin.

VS

Maalesef hocam laf anlatamazsın.

Çok basit döner hesabını bile yapsak Türk satıcı 50 gram koyarken 40-45 grama düşürür belli olmaz der. Adamlar 50 gram yerine 10-20 gram fazla koyar daha çok müşteri çeker. Yersen Türkler Müslüman, araplar Müslüman.

Adamlar çok kullanıcı dostu;
-Algida rekabetini hatırlıyoruz, marketlere bedava buzdolapları eşantiyon güneşlikler dağıttılar. Sürekli bedava kampanyaları yaptılar.
-Microsoft Gamepad'im bozuldu, garantiye gönderdim yenisini gönderdiler.
-Amazon'dan mouse aldım 4 ay sonra bozuldu yenisini gönderdiler.

Türk markalar tamir edip üzerine servet istiyorlar.

Son düzenleme:
Filistin'i savunanların yaptığı starbucks baskınları, yemek salonu baskınları sayesinde artık daha çok nefret ediyorum. Teşekkürler arap seviciler. Bu arada boykot hiçbir halta yaramaz, kolamı içer keyfime bakarım.

Sana kalmış hocam. En sonunda da buna göre muamele göreceksiniz.

Bir işe yaramıyor.

Sana kalmış hocam. En sonunda da buna göre muamele göreceksiniz.
Ne demek bu? Kalkıp da boykoy yapıyorum diye mekan basıp oradaki müşterilere zarar verenlerle aynı kafadasınız şuanda. Resmen adamı tehdit ediyorsun, haddini bil!

Kimse bir taraf tutmak zorunda değil, istediği yerden, kahvesini içer, yemeğini yer. Kimse sen niye buradan yiyorsun diye, mekan basıp zarar veremez bundan ötürü. Madem çok üzgünsünüz oradakiler için, terörist gibi, babanızın malı gibi mekan basıp hıncınızı sözde oradaki soykırımcıların restoranlarında takılan masum insanlardan çıkaracağınıza, defolun gidin savaşın orada.

Bu nedir tüm temizlik ve ayakkabı markalarını koymuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…