İsrail'e uygulanan boykot ne kadar faydalı?

Bence burada yapılan ne kadar faydalı olduğunu düşünmek değil de, böyle bir durum karşısında nasıl bir tepki veriyor olmamız olması lazım. Empati kurulmalı.
Allah uzak etsin tabii ama oldu ki aynı durum bizim ülkemizde olduğunu düşünün. Diğer ülkeler, bize saldıranların ürünlerini satın alırsa tepkimiz "sanki bir kişi almasa ne değişecek ki" diye olmazdı diye düşünüyorum.

Unutmayalım ki Hepimiz bir sınavdayız ve burada savaşa karşı verdiğimiz tepki önemli.
Her ne kadar milyar dolarlar kadar serveti olan şirketler, senin parana muhtaç olmasa bile, ( olamaz da zaten, aldığımız ürünler belli ) burada senin o şirketlere destek çıkıp çıkmadığın sorulacak diye düşünüyorum ben. Herkes özgür tabii, özgür bir ülkede yaşıyoruz. O yapıyor, bu yapmıyor diye milleti eleştireceğimize, önce kendimize bakmalı ve kendimizden sorumlu olmalıyız diye düşünüyorum.

Bence boykot acayip saçma bir şey aynı şey Müslüman'lara değil de başka Din'e inanan bir ülke olsaydı asla boykot falan yapmazdınız ne oldu gençler gözünüz mü döndü?

Bence boykot acayip saçma bir şey aynı şey Müslüman'lara değil de başka Din'e inanan bir ülke olsaydı asla boykot falan yapmazdınız ne oldu gençler gözünüz mü döndü?
Zaten akıl sağlığı yerinde olan biri boykotun suyunu çıkarmaz, ülkenin ekonomisine zarar vermekten başka bir şey değildi ilk zamanlarda çıkan haberler.

Zaten akıl sağlığı yerinde olan biri boykotun suyunu çıkarmaz, ülkenin ekonomisine zarar vermekten başka bir şey değildi ilk zamanlarda çıkan haberler.
Cola alıp çöpe dökeyim zaten onlara asla para gitmez ya.

Müslüman'dan başka zulüm edilen mi var dünyada? Ne saçma bir bakış açısı bu.

Olamaz mı? Hiç mi tarih bilmiyosunuz?

İster olsun ister olmasın ikisi de iyi bir şey değil ama ben burada yahudi bir ülkeye zulüm edilse çoğunuzun umrunuzda olmazdı açıkçası demeye çalıştım zaten.

Olamaz mı? Hiç mi tarih bilmiyosunuz?

Anı yaşa sen tarihte edildi diye şimdi onlara laf mı edeceksin. Oradaki insanlar kaçmıyor bak ufacık bebekler ölürken sen burada koltuğundan bu mesajları rahat rahat yazıyorsun. Sen sanıyorsun onlara yalakalık yapsan seni aralarına katarlar :D oğlum korkaklar kaybeder gururunla yaşa gavura gavur de.

Windows fanboyu yazdığını fark ettim neyse...

Anı yaşa sen tarihte edildi diye şimdi onlara laf mı edeceksin. Oradaki insanlar kaçmıyor bak ufacık bebekler ölürken sen burada koltuğundan bu mesajları rahat rahat yazıyorsun. Sen sanıyorsun onlara yalakalık yapsan seni aralarına katarlar :D oğlum korkaklar kaybeder gururunla yaşa gavura gavur de.

Windows fanboyu yazdığını fark ettim neyse...
Önceki yazdıklarımı okuyun lütfen ben doğru olduğunu falan savunmadım.

Linux toplumu olarak zaten toxicsiniz Arch Linux kullandığımı gözüme falan sokma lütfen Windows seviyorsam vatan haini oluyorum otomatik zaten.

Cola alıp çöpe dökeyim zaten onlara asla para gitmez ya.
Kesinlikle. Hatta McDonalds Türkiye'nin ayrı bir kuruluş olduğunu ve konuyla alakası olmadığını bilmeden, hamburger yiyen küçük çocukların yemek yediği yerlere kanlı fotoğraflar asayım. Böylece bizim ülkenin çocuklarına çok iyilik işlemiş olurum. Hatta camlarını da kırayım, ne de olsa boykot ayağına ciddi bir yaptırım uygulanmaz, linç edilir. Değil mi? (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı