ISS anketi ve hız problemleri

hız ve kopma sorunu olmayan ıss

• Vodafone

Oy: 0 0,0%
  • D-Smart

• dijitürk

• Oy verenlerin toplamı
    9

Yunusel

Centipat
Ttarkadaşlar bugün öğle saatlerinde Millenicom"a geçiş yaptım fakat devamlı kopmalar oluyor ve download hızım yerlerde bu sebeple başka ISS taşıma yapacağım hız problemleri yaşamayan ve kopmalar olmayan ISS önerisi olanlar yazabilir mi? Turkcell ve UyduNet altyapı yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200525-161338.png
    Screenshot_20200525-161338.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200525-142130.png
    Screenshot_20200525-142130.png
    63,9 KB · Görüntüleme: 34
Ttarkadaşlar bugün öğle saatlerinde Millenicom"a geçiş yaptım fakat devamlı kopmalar oluyor ve download hızım yerlerde bu sebeple başka ISS taşıma yapacağım hız problemleri yaşamayan ve kopmalar olmayan ISS önerisi olanlar yazabilir mi? Turkcell ve UyduNet altyapı yok.
Yakınında farklı firmaları kullananlarına sor bence.

Hepsinde sorun yaşarsın çünkü neredeyse hepsi Türk Telekom altyapısına bağlı. Superonline ve Kablonet gibi kendi altyapısı olanlar farklı. Ama standart İSS’lerden en memnun olunan bu ara Millenicom sanırım. En az şikayet onda gibi.

Oris Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetler yeteri kadar iyi olmamasına rağmen sunduğu kampanyalar ve hizmet oldukça tatmin edici. Kullanıcı sayısı oldukça az olmasına karşın bence büyük rakiplerinden daha iyi iş çıkarıyor.Hatta bölgemdeki tek müşterileri ben olabilirim.

En az sorun yaşayan Kablonet ve Superonline diyebilirim. Çünkü müşteri hizmetleri diğerlerinden çok üst seviyede. En az sorun yaşayan Kablonet ve Superonline diyebilirim. Çünkü müşteri hizmetleri diğerlerinden çok üst seviyede. Superonline kendi altyapısını kullanmıyorsa gene can sıkıcı olabiliyor fakat belirttiğim 2 İSS'de kendi altyapısından hizmet veriyorsa gayet sorunsuz çalışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı