ISS değişimi ve devir işlemlerinde eski port kullanılabilir mi?

blackrow

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba babamın adına Türk Telekom taahhütlü internet kullanıyoruz. Bu ay bitiyor. Ben ise kurulum süreci uzun sürebilir diye erken geçiş yapmak istiyorum. Aynı ay içinde kendi adıma TurkNet'e geçiş yapıcağım. Aynı portu kullanabilir miyim? Ve herhangi bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kurulum yapacağınız için eski portu kullanamazsınız. Eğer taşıma yaparsanız Türk Telekom'dan TurkNet'e, işte o zaman eski portu kullanabilirsiniz.

Ben ise kurulum süreci uzun sürebilir diye erken geçiş yapmak istiyorum.

İşte bu durumda eski portunuz zaten aktif olarak kullanılmış oluyor.
İnternet babanızın adına ama kendi adınıza TurkNet'e taşıma işlemi yapamıyorsunuz bu arada.

Merhaba babamın adına Türk Telekom taahhütlü internet kullanıyoruz. Bu ay bitiyor. Ben ise kurulum süreci uzun sürebilir diye erken geçiş yapmak istiyorum. Aynı ay içinde kendi adıma TurkNet'e geçiş yapıcağım. Aynı portu kullanabilir miyim? Ve herhangi bir sorun olur mu?

Kullanabilirsin TurkNet'i ara direk onlar geçiş işlemi yapıyor ancak 12 ay TurkNet'i kullanan birisi olarak önermem TurkNet'i NetSpeed geç daha iyi + müşteri hizmetleri var TurkNet'te bir sorun olunca ilgilenmiyorlar.

Kullanabilirsin TurkNet'i ara direk onlar geçiş işlemi yapıyor ancak 12 ay TurkNet'i kullanan birisi olarak önermem TurkNet'i NetSpeed geç daha iyi + müşteri hizmetleri var TurkNet'te bir sorun olunca ilgilenmiyorlar.

Ama benim adıma değil babamın adına taahhüt.
Yeni kurulum yapacağınız için eski portu kullanamazsınız. Eğer taşıma yaparsanız Türk Telekom'dan TurkNet'e, işte o zaman eski portu kullanabilirsiniz.

İşte bu durumda eski portunuz zaten aktif olarak kullanılmış oluyor.
İnternet babanızın adına ama kendi adınıza TurkNet'e taşıma işlemi yapamıyorsunuz bu arada.

Son günlerde belirtsem TT'ye aynı portu kullanabilir miyim? Yani bana ekstra ücret cıkartırlar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı