İSS Değiştirince Port Değişir mi?

TT hattınızı direkt olarak başka firmaya taşırsanız portunuz değişmez.

Port dediğiniz şey ise saha dolabında yer alan kronedir, aynısı binanın altında da var. Merak etmeyin.
Benim tek derdim ping artmasın...
Ama anladığım kadarıyla port sabit kalsa da alacağım ping'i ancak bağlantıdan sonra görebilirim.

Ülkemizde internet bağlatma değiştirme vs. işleri tamamen nasip kısmet. Verdim taahhütü 100megabit 1,5 yıl daha kafam rahat bakalım..

Akıllı Sınırsız 100Mbps : 19:00-00:00 arası 25Mbps, günün kalan 19 saati 00:00-19:00 arası 100Mbps.

Çok uzun süredir kablonet kullanıyorum ve aşırı memnunum, dandik eski modemim dışında bir sorunum yok ki zaten PC'im ethernet ile bağlı ve telefonum çok kaliteli beni bağlayan bir durum olmuyor evde. Modem almadım ve eski müşteriyim sanırım o yüzden 75TL civarı ödüyorum, stabilitesi büyüklüğü ve kendi altyapısı nedeniyle eğer altyapı var ise şiddetle öneriyorum.

Testi şuan yaptım ve inanılması için ekranımı olduğu gibi paylaşıyorum.
Başkasının altyapısını kullanmayan ve paketimdeki saat dilimleri içerisinde 25'i her zaman 25, 100'ü her zaman 100 veren bir şirket ve aradığınızda karşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz. Milenicom türknet netspeed bilmem ne yani memnun olan evet vardır fazladırda ancak bir o kadar da yerin altında var..

1569994137335.png

İsteyene kota kullanımlarımı da atarım :)
4 aydır 1TB üzeri..

Son düzenleme:
Netspeed turknet aynı şeyin laciverti, önemli olan hangisi ucuz ve kampanya sunuyor size, Turk Telekom kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın.
Turksat kablo her ilçede yok ve olan ilçenin çoğu mahallesinde yok. Onun için turksat hem pahalı hem yaygın değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı