Çözüldü ISS değiştirilirse ne kadar süre internetsiz kalınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Öncelikle belirtmek istiyorum ki mahallemde altyapı sorunsuz, yani altyapı ile bir sorun yaşamam yüksek ihtimalle. Şu an Millenicom kullanıyorum ve rezalet bir hızda, paketimde 100 Mbps yazıyor ama Ethernet ile bağlı PC'de bile 30'u zor görüyor. Telefonda vs. kullanılmıyor bile zaten. Değişmek, Millenicom'dan çıkmak istiyorum. Bunu yaparsam kaç gün internetsiz kalırım?

Çözüm
Yani mevcut aboneliği iptal etmeden yeni bir abonelik alırsam yeni modem kurulum ıvır zıvırla uğraşmam mı?
Kurulum olarak sadece eski modem yerine yenisini takacaksınız o kadar.
Fiber'e geçerken de, VDSL kullanırken iss değiştirdiğimde de kullanıcı adı ve şifresini modem kendi alıyordu. Eğer almazsa müşteri hizmetleri de yardımcı olacaktır.

Bu arada hiç sormadım ama VDSL mi kullanıyorsunuz Fiber mi ?
Geçeceğiniz ISS kuruluma gelmeden mevcut aboneliğinizi iptal etmezseniz internetsiz kalmazsınız.
Ben TürkTelekom'dan Superonline'a geçerken hemen aradığım gün yaklaşık 1 saat içinde gelip kurulumu yaptılar. O gün tt'yi iptal etmediğim için iki modemle de internet alabiliyordum.

Selamlar. Öncelikle belirtmek istiyorum ki mahallemde altyapı sorunsuz, yani altyapı ile bir sorun yaşamam yüksek ihtimalle. Şu an Millenicom kullanıyorum ve rezalet bir hızda, paketimde 100 Mbps yazıyor ama Ethernet ile bağlı PC'de bile 30'u zor görüyor. Telefonda vs. kullanılmıyor bile zaten. Değişmek, Millenicom'dan çıkmak istiyorum. Bunu yaparsam kaç gün internetsiz kalırım?

Deneyimlerime göre maksimum 15 dakika internetsiz kalıyorsunuz. Fiberde modem kullanıcı adı ve şifresi otomatik atanıyor. VDSL'de ise siz modem arayüzüne gelip, yeni kullanıcı adı ve şifresini yazmanız gerekiyor.

Deneyimlerime göre maksimum 15 dakika internetsiz kalıyorsunuz. Fiberde modem kullanıcı adı ve şifresi otomatik atanıyor. VDSL'de ise siz modem arayüzüne gelip, yeni kullanıcı adı ve şifresini yazmanız gerekiyor.

Yani mevcut aboneliği iptal etmeden yeni bir abonelik alırsam yeni modem kurulum ıvır zıvırla uğraşmam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber'e geçerken de, VDSL kullanırken iss değiştirdiğimde de kullanıcı adı ve şifresini modem kendi alıyordu. Eğer almazsa müşteri hizmetleri de yardımcı olacaktır.

Çözüm

tamamdır teşekkür ederim.

Fiber değilse eğer modemden tekrar kurulum yapacaksınız. Ben bugün TurkNet'ten Gigaspeed'e geçtim. Sadece modem arayüzünden bilgileri değiştirdim. İnternetsiz 4-5 dakika kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı