ISS değiştirirken modem almaya gerek var mı?

Daha fazla  
Merhaba. Ocak ayında NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum ve şu an Türk Telekom'un modemini kullanıyorum. Sanırım üyeliğimizi sonlandırdığımızda modemi alacaklar. Sorum ise şu; kendim modem alsam bir sıkıntı çıkar mı? Diğer sorum ise NetSpeed kurulum için 150 TL alıyor diye biliyorum eğer kendim modem alırsam bu fiyat düşer mi?
Bir de modem önerisi yaparsanız çok sevinirim bütçem en fazla 400 TL ve NetSpeed'e geçmek mantıklı mı? Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü kafam bayağı karışık. Başka ISS önerilerine açığım (şu anki internetimde neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım).

ADSL veya VDSL hizmetinden yine aynı hizmet türüne geçiyorsanız yeni modeme gerek yok. Modem arayüzünden yeni kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz yeterli. VDSL modemler hem ADSL hem de VDSL desteklerken; ADSL modemler sadece ADSL destekliyor.

Kurulum ücreti ve modem ücreti farklı.

ADSL veya VDSL hizmetinden yine aynı hizmet türüne geçiyorsanız yeni modeme gerek yok. Modem arayüzünden yeni kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz yeterli. VDSL modemler hem ADSL hem de VDSL desteklerken; ADSL modemler sadece ADSL destekliyor.

Kurulum ücreti ve modem ücreti farklı.

Gene VDSL kullanacağım fakat şu anki aldığım hız 24 Mbps yeni geçeceğim hız ise 70 Mbps.

Merhaba. Ocak ayında NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum ve şu an Türk Telekom'un modemini kullanıyorum. Sanırım üyeliğimizi sonlandırdığımızda modemi alacaklar. Sorum ise şu; kendim modem alsam bir sıkıntı çıkar mı? Diğer sorum ise NetSpeed kurulum için 150 TL alıyor diye biliyorum eğer kendim modem alırsam bu fiyat düşer mi?
Bir de modem önerisi yaparsanız çok sevinirim bütçem en fazla 400 TL ve NetSpeed'e geçmek mantıklı mı? Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim çünkü kafam bayağı karışık. Başka ISS önerilerine açığım (şu anki internetimde neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım).

Kablonet altyapı varsa kesinlikle direk geçin 1 sn beklemeden.

Kablonet altyapı varsa kesinlikle direkt geçin 1 saniye beklemeden.

Hocam, Kablonet'e geçmeyi ben de istiyorum fakat oturduğum yerde altyapısı yok.
VDSL olması yeterli. Hızı fark etmiyor. Tam modelini söylerseniz emin olabiliriz isterseniz.

Hocam modemlerden çok fazla anlamadığım için kendim bir seçim yapmadım direkt konu açtım.

Kendi modemini al, hiçbir sorun çıkarmaz ileride başka sağlayıcıyada geçersen kendi modeminde kal en sağlıklı ve en düzgünü kendi modemindir.

Modem olarak tavsiyem, Keenetic Extra DSL'dir. Şu anda aktif kullanıyorum çok memnunum.

VDSL modeminiz varsa yenisini almanıza gerek yok.

Hocam şu an var ama modem Türk Telekom'a ait biz üyeliği iptal edince modemi de alacaklar diye biliyorum bu yüzden modem önerisi istiyorum. Eğer almazlarsa da şu anki modemimden hiç memnun değilim odamda doğru düzgün telefon ile internete giremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı