TurkNet'in cayma bedeli ödemesini de denkleme kattığımda TurkNet kazanıyor, TurkNet kaç güne kurar?
Mevcut kurulu VDSL modem varsa eğer max 3 veya 4 güne nakil yapılır zaten. Cayma bedeli de faturanıza 6 ay olarak fiyat düşüyorlar, yani size bir kereden 125 ₺ vermiyorlar.
Altyapı testinizi yaptınız mı?
Millenicom Türk Telekom altyapısı ile hizmet verdiği için altyapınız ne kadar sorunsuz ise millenicom sizi o kadar memnun eder. Aynı şekilde TürkNet'te öyle.
35mbps üstü paket istiyorsanız düşünmeden TürkNet, eğer 35 istiyorsanız millenicom (müşteri hizmetleri artısından(+) dolayı) diyorum.
TürkNet internet sahibi arkadaşım var, iş teknik desteğe düşünce haftalar geçebiliyor çözülmesi için.
Mesela arkadaşımın bir sorunu vardı TürkNet sadece modemi resetle demekle yetindi ama sorun modemin internet şifresini algılayamamasıydı. Bunu fark edip yardımımla çözdük.
Yani bu tarz bir teknik destek sizi boş yere internetsiz bırakabilir, ha hiç böyle şeyler de yaşamaya bilirsiniz. Bu olasılıkları düşünerek alın.
Millenicom teknik desteği ile hiç iletişime geçmedim ama internette arıza oluştuğunda otomatik rapor oluşturan bir sistemleri var(internet sitesinde internetimde sorun var butonuna tıklayınca oluşturuyor)
Eğer sorun tespit ederse hattınızı kontrol ediyorlar, sonra gerekli müdahalelerden sonra sizi arıyorlar çözüldü mü diye. Ben bir defa yaşadım gayet hızlı çözülmüştü.
Düzenleme: 2 yıldır Millenicom kullanıyorum, kesinti yaşadığım genel toplamda 5 gün bile etmez.
2 veya 3 ay kadar MilleniCom kullandım, öncesinde uydu bağlantısı sağlayan bir Wi-Fi servisi kullanıyordum, o internet bile daha iyiydi. Aralıktan bu yana TürkNet'deyim ve akşam saatlerinde canlı dersler vs. ötürü yoğunluktan yavaşlayan ( o da 100 Mbps sunulan hızım 40-50'lere düşüyor) onun dışında hiç problem yaşamadım. 100 Mbps sunuluyor ve benim aldığım hız zaman zaman en düşük 85-90 arası gidip geliyorken Milleni.com kağıt üzerinde bana 35 Mbps sözü verdiler ama hız testlerimde 12'yi geçtiği olmadı 3 ay boyunca. İkisi de aynı altyapı aynı modem sonuç olarak. Daha fazla Milleni.com hakkında konuşmak istemiyorum, 12 yıldır internet kullanıyorum ve en kötüsü MilleniCom'dur, zamanında kullandığım Vodafone VNN bile daha iyiydi. TürkNet müşteri hizmetlerini hiç arama gereği duymadım bugüne kadar, genel arıza veya çalışma olacaksa bir saat öncesinden mesaj ile bilgilendirirler her zaman.
Bunlar benim kendi deneyimlerimdir, farklı şehirde, konumda siz farklı hizmet veya hız alabilirsiniz ama kimse gelip de MilleniCom serverlarının üst katında oturup "ABee MillEnicOm çok iYi yHaw" demesin.
Son düzenleme: