ISS önerisi

Yer
Selim
Daha fazla  
Meslek
Selim
Normalde Turkcell Superonline kullanıyorum. Ödediğimiz fatura 117 TL, 25 Mbps download 5 Mbps upload paketini kullanıyorum. Taahhüt sürem bittiği için daha iyi alternatifler var ise onları kullanmak istiyorum. Kesinlikle taahhütsüz bir internete geçmek istiyorum ki bir sorun olduğunda kapatabileyim.
Şu anki hız değerlerim:

1635714839683.png

Bildiğim saylayıcılar Milleni.com ve Turk.net şu an da aklıma bunlar dışında sağlayıcı gelmiyor. Bildiğiniz güzel hizmet veren sağlayıcıları yazarsanız memnun olurum.
Milleni.com üzerinden alacağım paket taahhütsüz 100 Mbps'e kadar (altyapın maksimum 81 Mbps destekliyor yazıyor) paketini alacağım fiyatı 105 TL.
Millini.com paketleri:

1635715022592.png

Turk.net kötü müşteri hizmetleri var diye biliyorum ama yine de onu da ekleyeyim dedim listeye. Orası üzerinden de maksimum 81 Mbps alabilirsin diyor, 100 Mbps paketi 100 TL'ye veriyor.
Turk.net paketi:

1635715094637.png

Başka bildiğiniz iyi hız veren ve taahhütsüz sağlayıcılar varsa cevaplarınızı bekliyorum ☺️

Normalde Turkcell Superonline kullanıyorum. Ödediğimiz fatura 117 TL, 25 Mbps download 5 Mbps upload paketini kullanıyorum. Taahhüt sürem bittiği için daha iyi alternatifler var ise onları kullanmak istiyorum. Kesinlikle taahhütsüz bir internete geçmek istiyorum ki bir sorun olduğunda kapatabileyim.
Şu anki hız değerlerim:

Eki Görüntüle 1203683

Bildiğim saylayıcılar Milleni.com ve Turk.net şu an da aklıma bunlar dışında sağlayıcı gelmiyor. Bildiğiniz güzel hizmet veren sağlayıcıları yazarsanız memnun olurum.
Milleni.com üzerinden alacağım paket taahhütsüz 100 Mbps'e kadar (altyapın maksimum 81 Mbps destekliyor yazıyor) paketini alacağım fiyatı 105 TL.
Millini.com paketleri:

Eki Görüntüle 1203688

Turk.net kötü müşteri hizmetleri var diye biliyorum ama yine de onu da ekleyeyim dedim listeye. Orası üzerinden de maksimum 81 Mbps alabilirsin diyor, 100 Mbps paketi 100 TL'ye veriyor.
Turk.net paketi:

Eki Görüntüle 1203689

Başka bildiğiniz iyi hız veren ve taahhütsüz sağlayıcılar varsa cevaplarınızı bekliyorum ☺️

75Mbps NetSpeed öneririm.

Netspeed hizmet verir ama arıza olunca düzelmesi çok zordur. TürkNet kendi fiber altyapısı değilse, kendileri seninle muhatap bile olmaz ve Türk Telekom hiçbir şekilde TürkNet'i sevmez ve arızalarını erken çözmez. Millenicom; Netspeed ve TürkNet'in karışımı gibi bir şey. Sen şanslısın, fiber altyapı var. Superonline üzerinden millenicom hizmet al, hiçbir sorun yaşamazsın. Fiber'de sorun çıkmıyor.

75Mbps Netspeed öneririm.

100Mbps olanı tercih etmek mantıksız mı oluyor? Maksimum hız 81 verebiliriz yazıyor ve 100 Mbps ile olan arasında 4 TL fark var.

Netspeed hizmet verir ama arıza olunca düzelmesi çok zordur. TurkNet kendi fiber altyapısı değilse, kendileri seninle muhatap bile olmaz ve Türk Telekom hiçbir şekilde TurkNet'i sevmez ve arızalarını erken çözmez. Millenicom; Netspeed ve TurkNet'in karışımı gibi bir şey. Sen şanslısın, fiber altyapı var. Superonline üzerinden Millenicom hizmet al, hiçbir sorun yaşamazsın. Fiber'de sorun çıkmıyor.

Netspeed mi daha iyi Millenicom mu? Ailemi şubesi olmayan yerden almaya ikna etmek zaten zor o yüzden sıkıntı yaşama ihtimalim en az olana bakmalıyım.
Bir de altyapım fiber mi VDSL mi nereden öğreniyoruz? Mesela Netspeed üzerinde VDSL 100 Mbps'in fiyatı 98 TL.

1635778401165.png

Fiber olarak seçtiğimiz de ise 100 Mbps olan 99 TL araların da ne gibi bir fark var?

1635778435244.png

100Mbps olanı tercih etmek mantıksız mı oluyor? Maksimum hız 81 verebiliriz yazıyor ve 100 Mbps ile olan arasında 4 TL fark var.

Netspeed mi daha iyi Millenicom mu? Ailemi şubesi olmayan yerden almaya ikna etmek zaten zor o yüzden sıkıntı yaşama ihtimalim en az olana bakmalıyım.
Bir de altyapım fiber mi VDSL mi nereden öğreniyoruz? Mesela Netspeed üzerinde VDSL 100 Mbps'in fiyatı 98 TL.

Eki Görüntüle 1204068

Fiber olarak seçtiğimiz de ise 100 Mbps olan 99 TL araların da ne gibi bir fark var?

Eki Görüntüle 1204069
Millenicom daha iyi. Netspeed arızalara çözüm bulamıyor, telekom ensesine vurup ekmeğini alan tırrek gibi barındırıyor bunları. İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber İnternet Nerede | Millenicom

Technopat Haberler

Geri
Yukarı