ISS önerisi

PideliKedii

Centipat
Daha fazla  
Bulunduğum bölge köy gibi bir yer, neredeyse hiçbir yerde altyapı yok. Evimde Air fiber kullanıyorum. Aldığım tarife superwi adlı marka üzerindendi sadece Bursa'ya hizmet veriyorlar. Aylık 275 TL'ydi yıllık satın aldım geçen sene Mart'ta, tarifede 8 Mbps internet ve 1 Mbps upload vardı biraz araştırdığımda Air fibere göre çok pahalı olduğunu öğrendim, tarife bitmek üzere. Olduğum yerde mobil veride hiç çekmiyor 4.5G yazıyor ama Speedtest'de 2 - 3 Mbps civarında mobil veri, olduğum bölgede çok pahalı olmadıkça hangi internet paketini alabilirim ve ne kadar hızlı olabilir internet? Öneri bekliyorum.

Bulunduğum bölge köy gibi bir yer, neredeyse hiçbir yerde altyapı yok. Evimde Air fiber kullanıyorum. Aldığım tarife superwi adlı marka üzerindendi sadece Bursa'ya hizmet veriyorlar. Aylık 275 TL'ydi yıllık satın aldım geçen sene Mart'ta, tarifede 8 Mbps internet ve 1 Mbps upload vardı biraz araştırdığımda Air fibere göre çok pahalı olduğunu öğrendim, tarife bitmek üzere. Olduğum yerde mobil veride hiç çekmiyor 4.5G yazıyor ama Speedtest'de 2 - 3 Mbps civarında mobil veri, olduğum bölgede çok pahalı olmadıkça hangi internet paketini alabilirim ve ne kadar hızlı olabilir internet? Öneri bekliyorum.
Uydu internet alın.

Altyapı sorguladığınızda ne sonuç veriyor?

Türk telekom altyapısının olmadığı bölgelere Magnet hizmeti veriyor. Onun da mantığı kablosuz internet. Bizim köyde kullanmıştım. Evin her noktasını deneyin en güzel çeken yere sabitleyin güzel sonuçlar veriyor gerçekten. Deneyebilirsin.

Altyapı sorguladığınızda ne sonuç veriyor?

'' Üzgünüz,​

Adresinizde altyapı/port yok! ''​

diyor

Türk Telekom altyapısının olmadığı bölgelere magnet hizmeti veriyor. Onun da mantığı kablosuz internet. Bizim köyde kullanmıştım. Evin her noktasını deneyin en güzel çeken yere sabitleyin güzel sonuçlar veriyor gerçekten. Deneyebilirsin.

Araştıracağım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00