Altyapısız uygun fiyatlı internet önerisi

Konu sahibinin istediği bu hocam. Magnet, sadece prize takılarak çalışan bir internet hizmeti. Hatta buyurun, montaj ve kurulum işlemleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendinizle çelişiyorsunuz, şahsen düşüncem bu.
Ayrıca sabit internet olmuyor bu. Hatta "sabit internet olmadan" ifadesi yer alıyor attığınız linkte. Magnet'in amacı altyapısı olmayan yerlere internet sunmaktır. Ayrıca magnet elektrik olan her yerde çalışır gibi gözüküyor. Çünkü sadece prize takılıyor. Buyurun, bakınız.
Eki Görüntüle 1887112

Siz arkadaşı takmayın. Türk Telekom magnet bildiğim kadarıyla prize takılıp çalışıyor.

😷 Açıp Türk Telekom'un sitesinden bakın. Ayrıca benim taşınabilir internet mesajıma alıntı yapmışsınız. Bu yüzden bu cevabı verdim bu internetin de taşınamadığını sadece internete "magnet her yere taşınabilir mi" diye sorarak cevabı öğrenebilirsiniz hala inadınızı anlayamadım.

😷 Açıp Türk Telekom'un sitesinden bakın. Ayrıca benim taşınabilir internet mesajıma alıntı yapmışsınız. Bu yüzden bu cevabı verdim bu internetin de taşınamadığını sadece internete "magnet her yere taşınabilir mi" diye sorarak cevabı öğrenebilirsiniz hala inadınızı anlayamadım.
Peki. Siz doğru çıktınız. Ben de bu konuyu göz ardı ediyorum. Hadi iyi tartışmalar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı