Çözüldü İSS önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

254052

Hectopat
Arkadaşlar yeni bir eve taşındım eve altyapı yeni yapıldı 100 Mbps'e kadar veriliyormuş ve internet almayı düşünüyorum hangi sağlayıcıyı tercih etmeliyim TürkNet ve Vodafone düşünüyorum hız yüksek olsun istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir daha önce hiç alınmadı altyapı yeni dedim zaten modem yok yani ona göre hangisi en rahat ve iyi olur teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-01-16-15-58-06-148_com.android.chrome.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava. Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.
Bir ay ücretsiz kullanım için;
✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
✓Başvuru linki: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
Turkneti önermem, hızı iyi sayılır ancak müşteri memnuniyeti sıfır. Bir problem yaşadığınızda müşteri temsilcisiyle görüşme diye bir olanağınız yok. Superonline tavsiye ederim.

Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava. Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.
Bir ay ücretsiz kullanım için;
✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
✓Başvuru linki: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!

Çözüm
Hangisinde karar kıldın ? Hangisini alacaksın
Millenicom almayı düşünüyorum. Benim için taahhüt olmaması en önemli etken olduğu için 99 TL'lik 100 Mbps paketini alacağım. Modem ve dönüştürücüyle beraber aylık yaklaşık 110 TL'lik bir tarife olmuş olacak.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-01-17 224247.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…