ISS önerisi

_Dovahkiin_

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom kullanıcısıyım şu an ve rezalet 70TL gibi bir fiyat ödüyoruz ve download 25 upload ise 2 olarak yazılmış ama 0.60 aldığımı bile gördüm bir de TV var. Önceden değiştirecektim fakat oturduğum yerde Superonline altyapısı yoktu. Taşındım burada da yok geçenlerde bir konu açmıştım çoğu arkadaş Millenicom önermişti fakat 16 yaşındayım ve ailemi Millenicom'a ikna etmek konusunda sıkıntı yaşıyorum babam pişman oluruz olmaz gibi şeyler söylüyor bugünde yüksek ping ve uploadımı 0.81 görünce dayanamadım gittim ciddi ciddi konuştum ve bilindik marka TürkNet, Vodafone, Turkcell vs. bunlardan birine geçebileceğimizi söyledi bunlardan hangisini önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Sağolun. Fiyat konusunda pek sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom kullanıcısıyım şu an ve rezalet 70TL gibi bir fiyat ödüyoruz ve download 25 upload ise 2 olarak yazılmış ama 0.60 aldığımı bile gördüm bir de TV var. Önceden değiştirecektim fakat oturduğum yerde Superonline altyapısı yoktu. Taşındım burada da yok geçenlerde bir konu açmıştım çoğu arkadaş Millenicom önermişti fakat 16 yaşındayım ve ailemi Millenicom'a ikna etmek konusunda sıkıntı yaşıyorum babam pişman oluruz olmaz gibi şeyler söylüyor bugünde yüksek ping ve uploadımı 0.81 görünce dayanamadım gittim ciddi ciddi konuştum ve bilindik marka TürkNet, Vodafone, Turkcell vs. bunlardan birine geçebileceğimizi söyledi bunlardan hangisini önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Sağolun. Fiyat konusunda pek sıkıntı yok.
Adsl kölesi olarak söylüyorum: o fiyata güzel.

Kardeşim Millenicom gerçekten iyi bir İss seçimi ben başvurduktan 2 iş günü içinde geldiler ve kurulumu yaptıktan 5dk sonra internetim geldi. Söyledikleri hızı veriyorlar ve şuana dek kopma yaşamadım eğer yeni geciceksen 1 ay ücretsiz kullanma kodunu müşteri temsilcisine söyleyebilirsin. Fotoğraftaki de aldığım değerlerdir.
IMG_20200416_183826.jpg
kod: 9C319787

Kardeşim Millenicom gerçekten iyi bir ISS seçimi ben başvurduktan 2 iş günü içinde geldiler ve kurulumu yaptıktan 5dk sonra internetim geldi. Söyledikleri hızı veriyorlar ve şu ana dek kopma yaşamadım eğer yeni geciceksen 1 ay ücretsiz kullanma kodunu müşteri temsilcisine söyleyebilirsin. Fotoğraftaki de aldığım değerlerdir.Eki Görüntüle 537628 kod: 9C319787.

Güzel kardeşim, sizin sorununuz olmadığında o ISS harika olmuyor. Sizde sorun olduğunda ise en kötüsü olmuyor. Kimse avukatlık yapmasın. Ben beğeniyorum der geçersin. Aynı zamanda sıkıntı yaşarsan bu sözlerimi unutma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı