ISS sorgulamalarında altyapı görünmüyor

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
2 yıla yakındır hangi siteden sorgulama yapsam alt yapım gözükmemektedir.

Önceden Superonline kullanıyordum. Pandemi zamanı altyapı sorguladığım da gözükmemeye başladı ve hala bu zaman oldu alt yapım yok.
Superonline'dan TurkNet'e geçiş yaptım, internetim var, kullanıyorum ama hala alt yapım yok olarak gözüküyor.

Böyle bir durumla karşılaşan çözen var mıdır?

Aynı sorun bizde de var. Abonelik var ama nedense sorguda altyapı yok deniyor. Bir haltlar dönüyor ama anlamadım ben de.

Bende öyle düşünüyorum Telekom'u aradığımda internet kullanıp nasıl aboneliğim var diye şaşırmıştı aa demişti telefondaki kadın.
Sokaktaki tüm evlerde var ben ve yan komşuda yok ikimizde de internet aboneliği var ilginç yanı.
Bende de son 1, 1.5 yıldır aynı, sanırım hiç port olmamasından kaynaklı bir şey.

ADSL portları var VDSL yok ama sokaktaki tüm evlerin alt yapısı gözüküyor komşu ve bende yok sadece ilginç yanı.

Hocam port olmasa "Boş port yok" yazardı hiç değilse. Direkt altyapı yokmuş şeklinde göstermesi normal değil.
Bildiğim kadarıyla TT kapsama haritasında port yoksa altyapı bulunamadı yazıyor, önceden netspeed port yok yazardı ama sonra altyapı bilgisi bulunamadı demeye başladı.

Bildiğim kadarıyla TT kapsama haritasında port yoksa altyapı bulunamadı yazıyor, önceden netspeed port yok yazardı ama sonra altyapı bilgisi bulunamadı demeye başladı.
Aynısı bende de var. NetSpeed kullanıyorum ama altyapı yok olarak gösteriyor. Allahtan tam zamanında geçmişim yoksa lanet Telekomdan devam etmek zorunda kalırdım. Aynı şeyi TürkNet de diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı