Hangi ev interneti almalıyım, öneriniz neler?
Semtine şehrine göre değişir. Rastgele yapılan önerilere göre alma. Senin adresine hangi ISS fiber sağlıyor ona bak fiber hızlar kullanmayacak olsan bile (siteleri genelde yanlış sonuç veriyor ara bence müşteri temsilcisini) ona göre al.Hangi ev interneti almalıyım, öneriniz neler?
Fiberler içerisinde de seçim şansın varsa Superonline önerim? (Adresinde FFTH varsa Türk Telekom'da çok iyi)
Müşteri temsilcisi olmayan/diğer firmaların yan kuruluşları olan şirketlerden alma, sorun yaşayınca en azından muhatap bulursun. (Ki bu konuda Superonline yine çok iyi)
Şimdi sitesinden fiyatlara baktım. Ya "akıllı tarife" gibi kelime oyunları var ya da astronomik fiyatlar (tt'den bile pahalı!)Superonline yine çok iyi derken araştırma yaptım hatta araştırmamıda paylaştığım konuda da yazıyor zaten en az arıza yaşayan Kablonet oldu ve en hızlı çözüme ulaşan kablonet burada Superonline iyi fakat Kablonet varken gerek yok hatta pahalı gereksiz 2. planda alınır.
Şimdi sitesinden fiyatlara baktım. Ya "akıllı tarife" gibi kelime oyunları var ya da astronomik fiyatlar (TT'den bile pahalı!)
Aynı zamanda fiber değil sanırım.
Altyapimiz fiber
Fiber değil.Şimdi sitesinden fiyatlara baktım. Ya "akıllı tarife" gibi kelime oyunları var ya da astronomik fiyatlar (tt'den bile pahalı!)
Aynı zamanda fiber değil sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.