ISS tavsiyesi

321872

Centipat
Merhabalar, TT'nin eski modeli olan "VMG3312-B10b" modemini kullanıyorum, onun yerine TT'nin hangi modemini tavsiye edersiniz (1), ayriyeten hattımı değiştirmek istiyorum. Uzun zamandır TT kullanıyorum memnunum.
Bu sayfada bulunan (2) 35 Mbps'lik hattı almayı düşünüyorum, sabit fiyat ve taahhüt yok gibi gözüküyor ama tam anlayamadım TT'de böyle bir şey nasıl olur?

(1) Modem ve İnternet Ürünleri > Kampanyalar > Cihazlar > Türk Telekom
(2) İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom

NetSpeed kullanıyorum 3 yıldır. TT alt yapısı olduğundan dolayı şuana kadar bir iki küçük sorun haricinde sıkıntım olmadı. Taahhüt olmadığından dolayı rahatım. Tavsiye edebilirim.
Edit: Bu arada 1 Mart'tan itibaren tarifelere zam gelecek.

NetSpeed kullanıyorum 3 yıldır. TT alt yapısı olduğundan dolayı şuana kadar bir iki küçük sorun haricinde sıkıntım olmadı. Taahhüt olmadığından dolayı rahatım. Tavsiye edebilirim.
Edit: Bu arada 1 Mart'tan itibaren tarifelere zam gelecek.
Ne kadar zam geleceği hakkında herhangi bir fikriniz veya tahmininiz var mı?

Çoğu kişi TurkNet'te sıkıntı olduğunu yazıyor
Ben de önceden TT kullanıyordum.Bir sıkıntısı yoktu,fakat fiyatlar pahalı ve tahütten dolayı çıkamıyorsunuz.Turknette benim yaşadığım sıkıntı arada kısa süreli internet kopuyor(aynı sorun Turknet kullanan arkadaşımda da var.).Diğer arkadaşlar farklı sıkıntılar yaşadıysa bilmiyorum.
35 Mbps'lık ne gibi bir tarife önerirsiniz.
Benim kullandığım 35 mbpslik tek tarife Turknetin tarifesi,internet kopmaları dışında memnunum.5+ da upload veriyor.Altyapınıza bağlı 6ya kadar çıkıyor sanırım.

Başka ne gibi tarifeler önerirsiniz, taahhütsüz, 35 Mbps'lık, ayriyeten yeni modem de alacağım onun içinde bir önerisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı