ISS Tavsiyesi

145773

Hectopat
Makaleler
2
Superonline kullanicisiyim. Altyapim 82 Mbps'e kadar destekliyor. Taahhutum Ocak ayinda sona eriyor. 3 tane hem fiyat olarak hem hiz olarak iyi olan saglayici buldum.

Su an 25 Mbps ve 100 GB AKKli pakete 70 TL odemekteyim.

Birincisi Turknet.

AKK yok. Taahhut yok.
35 Mbps: 64.99 TL
100 Mbps'e kadar: 79.99 TL (YAPA bolgesinde olmadigim icin)

Ikincisi Netspeed.

75 Mbps ve 200 GB AKK: 62 TL.

Ucuncusu Oris Telekom. Benim de yeni duydugum bir saglayici.

AKK yok, taahhut yok.
100 Mbps'e kadar: 69.90 TL

1541603127655.png

Fiyat ve hiz olarak su an en uygun Oris Telekom gibi gorunuyor fakat muhtemelen yeni bir firma oldugu icin tercih etmeyecegim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed kullanıyorum.Modem eski olduğu için 12/1 hız istedim şuan hattıma 12,5 Mbps download ve 0,80 Mbps upload alıyorum. Ben direk şubesinden geçiş yaptım. Geçiş işleminden hafta sonu dahil 5. günün sabahında hattımda internet vardı. 3 ayda sadece bir kere kopma oldu o da geceleyin saat 03.00 da. Tek sıkıntısı finans bank dışında hiç bir bankanın ödeme listesinde yok. İnternet sitesinden kart numarası girerek fatura ödemesi yapıyorsunuz. 60 tl aktivasyon ücreti var ama 6 ay kalma sözüne onuda ödemezsiniz. Türknet yalın olmamasından soğuk bakmıştım ki evimizide desteklemiyordu. Uydunet de belgesel kanalları ile beraber uygun fiyatlı ama o da desteklemiyordu. Açıkcası netspeedi şuan için öneririm. Birde milleni var. Komşum onu bağlattı ve şuan kendisi memnun olduğunu söylüyor. Bana kalırsa kullandığım olan netspeed i öneririm :)

Türknet kullanıyorum tavsiye ederim. Aylık 65 TL ve sınırsız. Herhangi bir kota derdi yok. Davetiye koduyla 1 ay ücretsiz de kullanabilirsin. Sözleşme derdi de yok. Mayıstan beri kullanıyorum gayet memnunum. Altyapın iyi olduğu için istersen fazladan 15 lira ile alabildiğin en fazla hızı alabilirsin. İstersen davetiye kodu verebilirim düşünürsen. Netspeed daha düşük hızlarda fiyat üstünlüğü sağlıyor sadece. Altyapın iyi olduğu için tavsiye pek etmem. Bir yanda sınırsız bir yanda akn li paket.

Turknet baglattim 3 ay önce. 1 haftadan beri internetim yok. Sebebi santralden kapasite arttırımı yapılacakmış. Pazartesi ye kadar internet gelmezse tekrar şikayet bırakmam gerekiyormuş. Saçmalık bu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı