İSS Tavsiyesi

llexttacyll

Kilopat
Daha fazla  
Uzun süredir ADSL kullanıcısıyım, şimdi VDSL'e geçmek istiyorum. Netspeed 75 Mbps düşündüm fakat Microsoft Store'dan bir oyun indirimesi yaparken gördüm kü 150 Mbps download hızını gördü. Sonra indi o değer yani bu kadar destekliyor demek ki. Umarım yanlış düşünmüyorumdur. Acaba bu kadar destekliyorsa Türknet 100 Mbps paketine mi geçsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store'dan internetinin maksimum ne kadar desteklediğini nasıl gördün anlamadım.Google gir hız testi yaz bir siteden dene önce.Altyapının en fazla ne kadar desteklediğini görebilirsin , türknet'e gir altyapı testi yap.

Uzun süredir ADSL kullanıcısıyım, şimdi VDSL'e geçmek istiyorum. Netspeed 75 Mbps düşündüm fakat Microsoft Store'dan bir oyun indirimesi yaparken gördüm kü 150 Mbps download hızını gördü. Sonra indi o değer yani bu kadar destekliyor demek ki. Umarım yanlış düşünmüyorumdur. Acaba bu kadar destekliyorsa Türknet 100 Mbps paketine mi geçsem?
Microsoft Store uygulamasında bildiğim kadarı ile hız yanlış giriliyor. Geçen başka bir konu vardı bakabilirsiniz isterseniz. Oradaki indirme hızını baz almayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı