Çözüldü ISS Tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Göktuğ Ünal

Centipat
Merhaba yeni eve taşınıcam taşınacağım. Yerin altyapısını sorguladım, Millenicom'dan 87Mbps 4upload dedi. Hangi interneti önerirsiniz? NetSpeed hakkında iyi yorumlar var ama bilemiyorum. TürkNet aşırı sıkıntılı, sizin önerileriniz neler? Yayın da açmak istiyorum.

Çözüm
ben millenicom müşterisiyim ilerleyen zamanlarda türknete geçmeyi düşünüyordum türknette ne gibi sıkıntılar yaşadınız ?
ben millenicom müşterisiyim ilerleyen zamanlarda türknete geçmeyi düşünüyordum türknette ne gibi sıkıntılar yaşadınız ?

Çözüm
Tamamen bulunduğunuz bölgeye bağlı. İzmit'teki evimde Turk Telekom berbatken (1mb/sn) Antalya'daki evimde gayet iyi. (10mb/sn) Destek bulabileceğiniz, bütçenize uygun ve bölgenizde yaygın bir ISS seçmenizde yarar var.

Her internet servis sağlayıcısının belirli bölgelerde sıkıntısı vardır sıkıntı yaşatmayan firma yok. Ben TürkNet kullanıyorum ve gayet memnunum 35 mbps paket kullanıyorum 32-33 bandında hız alıyorum

Tamamen bulunduğunuz bölgeye bağlı. İzmit'teki evimde Turk Telekom berbatken (1mb/sn) Antalya'daki evimde gayet iyi. (10mb/sn) Destek bulabileceğiniz, bütçenize uygun ve bölgenizde yaygın bir ISS seçmenizde yarar var.
10 mb/sn ye iyi diycek kadar ne zorluk çektiniz başka iss ye geçin en azından türknet yada millenicom üzerinden hız sorgulayın oturduğunuz bina için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…