İSS Tavsiyesi

Edmond dantes

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2013
Mesajlar
214
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dijital Tasarımcı
Evde yalnız başıma kalıyorum, çalıştığım için sadece hafta sonları ve hafta içi akşamları evde oluyorum. Sizce hangi İnternet sağlayıcısının hangi paketini almalıyım? Millenicom nasıl bir marka?
 
Son düzenleme:
Altyapı varsa Türksat yoksa Turknet tavsiye ederim. Ama TTnet dışındaki İSS ler biraz şans işi gerçekten çok memnun olan da var çok pişman olanda. TTnet de değerinin çok üstünde fiyatlara satıyor hizmeti. Ben Türksat altyapısı olmadığı için Turknet kullanıyorum ve memnunum. Üstelik taahhüt de yok.
 
Altyapı varsa Türksat yoksa TürkNet tavsiye ederim. Ama TTNET dışındaki ISS'ler biraz şans işi gerçekten çok memnun olan da var çok pişman olanda. TTNET'de değerinin çok üstünde fiyatlara satıyor hizmeti. Ben Türksat altyapısı olmadığı için TürkNet kullanıyorum ve memnunum. Üstelik taahhüt de yok.

Hocam TürkNet ile ilgili bir şey sorabilir miyim?
 
Hocam benim 1 aya taahhütüm bitiyor TürkNet'in 85 TL olan paketi 100 Mbps'e kadarmı yok 35'e kadarmı. Sitesinde başka yazıyıor altyapı sorgulayınca başka yazıyor.
Sistemleri şöyle, 35 mbps den paketinizi başlatıyorlar. Daha sonra sizin başvurunuzla (başvuru ve onaylanma süresi max 15dk falan) +10 tl fark alıyorlar ve alt yapınız 50 destekliyorsa 50 mbps yi 100 destekliyorsa 100 mbps yi veriyorlar. Ben kayıt olduğumda 75 TL idi sabit fiyat üzerine 10 TL koymuşlar. Yani siz de 85+10 dan 95 TL ye alt yapınızın izin verdiği en yüksek hızı alırsınız hocam. Zaten aradığınızda sizi bağlamak istediklerinden epey sabırlı oluyor müşteri hizmetleri detaylı şekilde sorun anlatıyorlar tane tane.
Not: bunu da iliştireyim tam bilgi olsun. Bağlattıktan sonra müşteri hizmetleriyle görüşme imkanınız kalmıyor. Ancak web siteleri üzerinde hemen hemen bütün sorunlarınız hakkında arıza kaydını oluşturabiliyorsunuz. Ben bugüne kadar yaşadığım sorunların hepsinin çözümüne ulaştım.
 
Bende turksat kullanıyorum. Sana sorum şu stabil mi internetin. Bende bir dönem yüksek ping şu aralar packet loss oluyor. Gına geldi artık.
Pandemi boyunca da hep aynıydı, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Türksat gerçekten kaliteli ama tek bir sıkıntısı var. Modem. Modemleri diğerlerine göre biraz daha az çekiyor. Neden diye sorduğumda ise bunlar galiba devletin İSS’si. Devletin koyduğu belirli bir radyasyon sınırı varmış o yüzden az çekiyormuş. Ama tek yaşayan biriymişsiniz o yüzden sıkıntı çıkmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı