Daha fazla
Neden?Netspeed düşünmüyorum.
Neden?Netspeed düşünmüyorum.
Hız her zaman düşmüyorsa kesinlikle Kablonet'e geçerim. Zaten altyapı da Kablonet'in. Peki ne zamandır kullanıyorsunuz ve müşteri hizmetleri iyi mi?Kablonet TV + Sinema paketi + 50Mbps download / 5Mbps upload 70TL civarı. 19:00-00:00 arası 20Mbps'e kadar yavaşlatma yapılabiliyor eğer yoğunluk olursa. Ben şimdiye kadar bir kez rastladım hız düşmesine yoğunluktan dolayı. Daha yükse kpaketler de mevcut, biraz daha fark vererek 100Mbps olan paket de alınabilir. Yeni müşterilere bu paket veriliyor mu bilmiyorum.
Yoğunluğa bağlı değil paketin özelliği bu zaten akıllı sınırsız adı altında 5 saatlik hız düşmesi yapılıyor bence yine de seçilmesi gerekir çok uygun.Hız her zaman düşmüyorsa kesinlikle Kablonet'e geçerim. Zaten altyapı da Kablonet'in.
Ben anlamış değilim Kablonet varken millet neden Zikkonet, Mikkonet'e vesaire geçmek için can atıyor. Açılan konuları görüyoruz, hiçbiri muhatap bulamıyor. Ben ne zaman arıza kaydında bulunsam bir saat içinde ekipler gelmiş, sorunu çözmüş ve gitmiş oluyor. Millet günlerce internetinin düzelmesini beklesin 10TL-20TL az ödeyecekler diye. Aldıkları hız da hız olsa, hepsi yoğunluk zamanı hızın düşmesinden şikayetçi.Hız her zaman düşmüyorsa kesinlikle Kablonet'e geçerim. Zaten altyapı da Kablonet'in.
Dediğin gibi değil. O saatler arasında hızın her zaman düştüğü yok, yoğunluğa bağlı ve çok yüksek ihtimalle sistem tarafından otomatik olarak kontrol edilip değer değişimi sağlanıyor. Ben taahhütümü yenileyeli iki hafta bile olmadı, daha bugün hız düşürülmesine rastladım (Ankara). Bunun öncesinde hiçbir zaman ne belirtilen saatin içinde, ne de dışında herhangi bir hız düşürme yaşamadım, normal zamanda almam gereken hız neyse, onu aldım, sadece 2-3Mbps düşüktü hızım belirttikleri saat aralığında, o kadar. Yani söylendiği gibi 20'lere düşmedi hiçbir zaman bugün hariç. Cuma, cumartesi trafiği malum zaten. Hafta içi muhtemelen bir daha yaşamayacağım hız düşürmesi. Bunu yalnızca önlem almak için ekledikleri söylendi bize. En yoğun olabilecek saat aralığını belirleyip, sözleşme içinde önlem alarak ileride yaşayacakları problemlerin önüne geçmiş oluyorlar.Yoğunluğa bağlı değil paketin özelliği bu zaten akıllı sınırsız adı altında 5 saatlik hız düşmesi yapılıyor bence yine de seçilmesi gerekir çok uygun.
Yarın geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler. Bu arada kaç günde bağlıyorlar? İnternetsiz kalmak istemiyorum. Ayrıca bağlama ücreti var mı?Ben anlamış değilim Kablonet varken millet neden Zikkonet, Mikkonet'e vesaire geçmek için can atıyor. Açılan konuları görüyoruz, hiçbiri muhatap bulamıyor. Ben ne zaman arıza kaydında bulunsam bir saat içinde ekipler gelmiş, sorunu çözmüş ve gitmiş oluyor. Millet günlerce internetinin düzelmesini beklesin 10TL-20TL az ödeyecekler diye. Aldıkları hız da hız olsa, hepsi yoğunluk zamanı hızın düşmesinden şikayetçi.
Dediğin gibi değil. @Takeshi Kovacs O saatler arasında hızın her zaman düştüğü yok, yoğunluğa bağlı ve çok yüksek ihtimalle sistem tarafından otomatik olarak kontrol edilip değer değişimi sağlanıyor. Ben taahhütümü yenileyeli iki hafta bile olmadı, daha bugün hız düşürülmesine rastladım (Ankara). Bunun öncesinde hiçbir zaman ne belirtilen saatin içinde, ne de dışında herhangi bir hız düşürme yaşamadım, normal zamanda almam gereken hız neyse, onu aldım, sadece 2-3Mbps düşüktü hızım belirttikleri saat aralığında, o kadar. Yani söylendiği gibi 20'lere düşmedi hiçbir zaman bugün hariç. Cuma, cumartesi trafiği malum zaten. Hafta içi muhtemelen bir daha yaşamayacağım hız düşürmesi. Bunu yalnızca önlem almak için ekledikleri söylendi bize. En yoğun olabilecek saat aralığını belirleyip, sözleşme içinde önlem alarak ileride yaşayacakları problemlerin önüne geçmiş oluyorlar.
Hiçbirini hatırlamıyorum. Biz birkaç yıldır Kablonet kullanıyoruz, hatta dediğim gibi yeni gelecek kullanıcılara bu paketi sağlıyorlar mı, onu bile bilmiyorum. Belki daha iyi bir paket sunuyorlardır ilk defa gelmeyi düşünenlere, kim bilir. İnternet üzerinden değil de bayiine gidilerek yapıldı bizim taahhüt ve paket yenileme işlemi. Canlı destekleri mevcut sitelerinde. Ya da direkt arayarak da ulaşabilirsiniz.Yarın geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler. Bu arada kaç günde bağlıyorlar? İnternetsiz kalmak istemiyorum. Ayrıca bağlama ücreti var mı?
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.Hiçbirini hatırlamıyorum. Biz birkaç yıldır Kablonet kullanıyoruz, hatta dediğim gibi yeni gelecek kullanıcılara bu paketi sağlıyorlar mı, onu bile bilmiyorum. Belki daha iyi bir paket sunuyorlardır ilk defa gelmeyi düşünenlere, kim bilir. İnternet üzerinden değil de bayiine gidilerek yapıldı bizim taahhüt ve paket yenileme işlemi. Canlı destekleri mevcut sitelerinde. Ya da direkt arayarak da ulaşabilirsiniz.
Yavaşlatmaları yer yer değişiyordur. Benim bulunduğum bölgede durum yazdığım gibi ancak sizde daha fazla yavaşlatma yaşanabilir belirtilen saatler arasında. Orasını bilemem, yazmazsam rahat edemezdim bunu.Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.