ISS ve İnternet Paketi Önerisi

Yavaşlatmaları yer yer değişiyordur. Benim bulunduğum bölgede durum yazdığım gibi ancak sizde daha fazla yavaşlatma yaşanabilir belirtilen saatler arasında. Orasını bilemem, yazmazsam rahat edemezdim bunu.
Siz kullandığınız tarifenin sözleşmesini okudunuz mu? Tarifenin anlaşması bu. Akıllı sınırsızın ne olduğunu Tarifeler - İnternet | Kablo burdan öğrenebilirsiniz. Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz ısrarla.

Kablonet yüzünüzü güldüren kampanya düşünmüştüm ancak ping şikayetleri ve akşam 25Mbps olması üzdü.
Akıllı sınırsız 100 kullanıyorum.Akşam 7 den sonra 25 diğer tüm saatler 100 mbps olarak harika. Zaten indirmelerimi 100 mbps iken yapıyorum. 81 TL ödüyorum.Türksat altyapınız varsa tavsiye ederim.

Dostum millenicom kullanabilirsin Telekom alt yapında sorun yoksa sıkıntısız hizmet hem müşteri hizmetleri var hem whatsapp destek hattı var başka issden gelenlere kurulum ücreti almıyorlar 79.90 Özgürüm Kampanyası kullanıyorum hız düşmesi yaşamadım hiç WiFi ile sabit 33 Mbps Down 3.10 upload alıyorum taahhütte yok bakmanı tavsiye ederim

Arkadaşlar Türksat Kablonet kullananlardan yardim bekliyorum. Müşteri hizmeti nasıl?
Son durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Türksat Kablonet'i aradım. Altyapı olmadığı için hizmet vermiyorlarmış. Ben de altyapıyı Kablonet altyapısı sanıyordum. Türk Telekom'dan devam ediyorum. 24Mbps 105TL...

Son düzenleme:
Siz kullandığınız tarifenin sözleşmesini okudunuz mu? Tarifenin anlaşması bu. Akıllı sınırsızın ne olduğunu Tarifeler - İnternet | Kablo buradan öğrenebilirsiniz. Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz ısrarla.

indir (1).png

Yanlış bilgilendirdiğim yok, bekleyip öyle atıyorum hatta. Gördüğün gibi, sözleşmemde yazdığının aksine, herhangi bir hız yavaşlatma yok. Bu yarın da, sonraki gün de, bir sonraki gün de bu şekilde olmaya devam edecek, demek ki bu günlerde yoğunluk yaşanmıyor. Cuma ve Cumartesi günleri yavaşlatma olabilir, çünkü yoğunluk var. Dün de atacaktım, sonra unutup uyudum, yine 19:00-00:00 arası, erken zamanlarda test gerçekleştirdiğimde, hızım 21Mbps'di ortalama, yatmadan önce bir test yaptım, yine belirtilen aralık içinde, hızım 48Mbps civarındaydı. Yoğunluk olduğu zamanlar sistem tarafından otomatik olarak yavaşlatılıyor büyük ihtimal. Demek ki bugün de yoğunluk yoktu, bu yüzden 19:00-00:00 arasında test etmeme rağmen herhangi bir yavaşlatmaya rastlamadım.

Sözleşmede belirtilen saat aralığında yavaşlatma kesin olarak uygulanmıyor, bu sizin bulunduğunuz yere ve altyapı direncine göre değişir muhtemelen, benim oturduğum yerde durum bu şekilde. Yanlış bilgilendirme yok. Deneyimledim, bana söylenenler ve deneyimlerim doğrultusunda yazıyorum.

Bu nedendendir ki aynı zamanda şöyle bir yorum da yapmıştım konu sahibine ithafen:

Yavaşlatmaları yer yer değişiyordur. Benim bulunduğum bölgede durum yazdığım gibi ancak sizde daha fazla yavaşlatma yaşanabilir belirtilen saatler arasında. Orasını bilemem, yazmazsam rahat edemezdim bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 473795

Yanlış bilgilendirdiğim yok, bekleyip öyle atıyorum hatta. Gördüğün gibi, sözleşmemde yazdığının aksine, herhangi bir hız yavaşlatma yok. Bu yarın da, sonraki gün de, bir sonraki gün de bu şekilde olmaya devam edecek, demek ki bu günlerde yoğunluk yaşanmıyor. Cuma ve Cumartesi günleri yavaşlatma olabilir, çünkü yoğunluk var. Dün de atacaktım, sonra unutup uyudum, yine 19:00-00:00 arası, erken zamanlarda test gerçekleştirdiğimde, hızım 21Mbps'di ortalama, yatmadan önce bir test yaptım, yine belirtilen aralık içinde, hızım 48Mbps civarındaydı. Yoğunluk olduğu zamanlar sistem tarafından otomatik olarak yavaşlatılıyor büyük ihtimal. Demek ki bugün de yoğunluk yoktu, bu yüzden 19:00-00:00 arasında test etmeme rağmen herhangi bir yavaşlatmaya rastlamadım.

Sözleşmede belirtilen saat aralığında yavaşlatma kesin olarak uygulanmıyor, bu senin bulunduğun yere ve altyapı direncine göre değişir muhtemelen, benim oturduğum yerde durum bu şekilde. Yanlış bilgilendirme yok. "Sözleşmeyi okudun mu?" yazmışsın da, biliyorum ki sen okumadın, okumayacaksın da. Ayrıca ben deneyimledim, bana söylenenler ve deneyimlerim doğrultusunda yazıyorum.

Bu nedendendir ki aynı zamanda şöyle bir yorum da yapmıştım konu sahibine ithafen:
Ben test ettiğimde de bu çizgide 47 oluyor sonra 24'e düşüyor. Başka bir siteden test edip atar mısınız?

1.png

2.png

3.png

Bir de Steam'den bir oyun indirirmiş gibi yaptım, orası için de sanki 34-35Mbps ile indiriyordu, belki de anlık olarak modeme bağlı olan diğer cihazlarımızdan bir indirme yapılıyordu, normalde daha yüksek de olabilir. Fazla uzun tutmadım, indirmeyi durdurup oyunu kaldırdım. Değerler yakın sayılsa bile stabil değil, ben hala yoğunluğa göre bir nebze olsun yavaşlatıldığına inanıyorum şu an için ama yazdıkları gibi 20'leri görmüyorum. Dün gördüm bir süre ama yeniden yükseldi. @Takeshi Kovacs

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı