Eki Görüntüle 473795
Yanlış bilgilendirdiğim yok, bekleyip öyle atıyorum hatta. Gördüğün gibi, sözleşmemde yazdığının aksine, herhangi bir hız yavaşlatma yok. Bu yarın da, sonraki gün de, bir sonraki gün de bu şekilde olmaya devam edecek, demek ki bu günlerde yoğunluk yaşanmıyor. Cuma ve Cumartesi günleri yavaşlatma olabilir, çünkü yoğunluk var. Dün de atacaktım, sonra unutup uyudum, yine 19:00-00:00 arası, erken zamanlarda test gerçekleştirdiğimde, hızım 21Mbps'di ortalama, yatmadan önce bir test yaptım, yine belirtilen aralık içinde, hızım 48Mbps civarındaydı. Yoğunluk olduğu zamanlar sistem tarafından otomatik olarak yavaşlatılıyor büyük ihtimal. Demek ki bugün de yoğunluk yoktu, bu yüzden 19:00-00:00 arasında test etmeme rağmen herhangi bir yavaşlatmaya rastlamadım.
Sözleşmede belirtilen saat aralığında yavaşlatma kesin olarak uygulanmıyor, bu senin bulunduğun yere ve altyapı direncine göre değişir muhtemelen, benim oturduğum yerde durum bu şekilde. Yanlış bilgilendirme yok. "Sözleşmeyi okudun mu?" yazmışsın da, biliyorum ki sen okumadın, okumayacaksın da. Ayrıca ben deneyimledim, bana söylenenler ve deneyimlerim doğrultusunda yazıyorum.
Bu nedendendir ki aynı zamanda şöyle bir yorum da yapmıştım konu sahibine ithafen: