Ben anlamış değilim Kablonet varken millet neden Zikkonet, Mikkonet'e vesaire geçmek için can atıyor. Açılan konuları görüyoruz, hiçbiri muhatap bulamıyor. Ben ne zaman arıza kaydında bulunsam bir saat içinde ekipler gelmiş, sorunu çözmüş ve gitmiş oluyor. Millet günlerce internetinin düzelmesini beklesin 10TL-20TL az ödeyecekler diye. Aldıkları hız da hız olsa, hepsi yoğunluk zamanı hızın düşmesinden şikayetçi.
Dediğin gibi değil.
@Takeshi Kovacs O saatler arasında hızın her zaman düştüğü yok, yoğunluğa bağlı ve çok yüksek ihtimalle sistem tarafından otomatik olarak kontrol edilip değer değişimi sağlanıyor. Ben taahhütümü yenileyeli iki hafta bile olmadı, daha bugün hız düşürülmesine rastladım (Ankara). Bunun öncesinde hiçbir zaman ne belirtilen saatin içinde, ne de dışında herhangi bir hız düşürme yaşamadım, normal zamanda almam gereken hız neyse, onu aldım, sadece 2-3Mbps düşüktü hızım belirttikleri saat aralığında, o kadar. Yani söylendiği gibi 20'lere düşmedi hiçbir zaman bugün hariç. Cuma, cumartesi trafiği malum zaten. Hafta içi muhtemelen bir daha yaşamayacağım hız düşürmesi. Bunu yalnızca önlem almak için ekledikleri söylendi bize. En yoğun olabilecek saat aralığını belirleyip, sözleşme içinde önlem alarak ileride yaşayacakları problemlerin önüne geçmiş oluyorlar.