ISS ve Modem önerisi

o baya pahalı bir model bence sen bu yada asusu tercih edebilirsin ben geçen yıl 2450 tlye almıştım vatandan
Bayağı pahalıymış, sanırım 2 veya 3 üstü bir modem sizinki. Asusta fiber özelliği Ewan şeklinde mi, biliyor musunuz? Ayrıyeten Wan girişi göremedim. Portu fazla olduğu için Tplink Archer Vr1200 aklıma yatmıştı, olumlu yorum daha fazla görmüştüm. Şu anda Vdsl için kullanacağım, ilerde fiber için kullanırım muhtemelen.

415 TL fiyatı var, maalesef ona bütçem yok maksimum 300 TL olacak güzel sıkıntısız bir modeme ihtiyacım var. Varsa bu yönde bir öneriniz alabilirim. İlginize teşekkür ederim.
O kadar değil fiyatı kazık yerlere bakarsanız o fiyatı görmeniz normal buradan alabilirsin:

36TL de veremem dersen:

O kadar değil fiyatı kazık yerlere bakarsanız o fiyatı görmeniz normal buradan alabilirsin:

36TL de veremem dersen:
Bunlardan en iyisi DSL-AC51 galiba yoksa diğerleri de onun kadar iyi midir? Tesekkür ederim ilginize bu arada.

Turknet mi tercih edilmeli Netspeed mi? Superonline VDSL aşırı pahalı. En uygunları bu ikisi geldi bana yorumlarinizi bekliyorum.
Millenicom veya Netspeed olabilir. Ben de daha yeni geçtim destekleri biraz geç olsa da çözüyorlar müşterinin arkasında durduklarını gösterdiler bana.
Bunlardan en iyisi DSL-AC51 galiba yoksa diğerleri de onun kadar iyi midir tesekkür ederim ilginize bu arada.
Diğerleri de iyidir hız konusunda çok fazla değişiklik yok. Birkaç özelliği sadece farklı.

Millenicom veya Netspeed olabilir. Ben de daha yeni geçtim destekleri biraz geç olsa da çözüyorlar müşterinin arkasında durduklarını gösterdiler bana.

Diğerleri de iyidir hız konusunda çok fazla değişiklik yok. Birkaç özelliği sadece farklı.
50Mbps Altyapı için 75Mbps olan paketlerini önerdi Netspeed bana. Değer diyorsanız attığınız modemlerden birini alıp başvurumu yapacağım hemen 84 TL paket fiyatı.
Bu arada eve ilk kez bağlatıyorum ben elektrikçiyle falan uğraşmak gibi bir derdim olur mu acaba?

36TL de veremem dersen:
Tplink Archer VR1200 AC1200 nasıldır hocam?

Kendiniz bakın, çok fark yok ve AC1200 dediğiniz VR400 oluyor zaten. VR400 de adam 300 geçmeyecek diyor.
50Mbps Altyapı için 75Mbps olan paketlerini önerdi Netspeed bana. Değer diyorsanız attığınız modemlerden birini alıp başvurumu yapacağım hemen 84 TL paket fiyatı.
Bu arada eve ilk kez bağlatıyorum ben elektrikçiyle falan uğraşmak gibi bir derdim olur mu acaba?
50 Paketleri yok 35 ve 75 var haliyle 35 almak isterseniz ona geçebilirsiniz. 75 alırsanız hattınız ne kadara müsade ediyorsa o kadarını verebilirler.
İlk kez neyi bağlatıyorsunuz? Telefon hattınız var ve bağlı ise çalışır durumdaysa elektrikçiye gerek yok.
Kısaca hattınız hazırsa binada olan ankestreye bağlıysanız bir şey yapmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı