S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.656 Makaleler 13 Çözümler 19 8 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir anket oluşturmak istedim. Ankete katılım şartları şu şekilde: 18 yaşından büyük olmak. Şu anda öğrenim görmemeniz.
Merhaba arkadaşlar. Bir anket oluşturmak istedim. Ankete katılım şartları şu şekilde: 18 yaşından büyük olmak. Şu anda öğrenim görmemeniz.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Salih METİN dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir anket oluşturmak istedim. Ankete katılım şartları şu şekilde: 18 yaşından büyük olmak. Şu anda öğrenim görmemeniz. Genişletmek için tıkla... Aslında resmi bir işim yok tanıdıklarımdan gelen bilgisayarları yapıp ücretini alıyorum ve cihazı teslim ediyorum 15 yaşındayım tabii ki işsiz değilim.
Salih METİN dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir anket oluşturmak istedim. Ankete katılım şartları şu şekilde: 18 yaşından büyük olmak. Şu anda öğrenim görmemeniz. Genişletmek için tıkla... Aslında resmi bir işim yok tanıdıklarımdan gelen bilgisayarları yapıp ücretini alıyorum ve cihazı teslim ediyorum 15 yaşındayım tabii ki işsiz değilim.
Uluyankurt Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Hocam arkadaşlar bana hep işsiz der
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Haziran 2021 #4 18 yaşından küçük olduğum için iş sahibi değilim, ama ileride işsiz kalacağımı düşünmüyorum.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 Öğrenciyim ve iş aramıyorum seçeneklerini de ekleyin bence. Herkes katılmış olur.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 8 Haziran 2021 #6 Allah'a şükür çalışıyorum. Türkiye'de artık çalışmak bile maalesef lüks oldu (Aynı zamanda öğrenim de görüyorum tam okumadan yorum yapmışız )
Allah'a şükür çalışıyorum. Türkiye'de artık çalışmak bile maalesef lüks oldu (Aynı zamanda öğrenim de görüyorum tam okumadan yorum yapmışız )
Alperr24 Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 527 8 Haziran 2021 #7 Salih METİN dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir anket oluşturmak istedim. Ankete katılım şartları şu şekilde: 18 yaşından büyük olmak. Şu anda öğrenim görmemeniz. Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra mezunum Allah Kerim
Salih METİN dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir anket oluşturmak istedim. Ankete katılım şartları şu şekilde: 18 yaşından büyük olmak. Şu anda öğrenim görmemeniz. Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra mezunum Allah Kerim
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2021 #8 18 yaşından küçüğüm ama Freelance yapıyorum. Akan sudan yolumu buluyorum denilebilir.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #9 ilkerowic dedi: Allah'a şükür çalışıyorum. Türkiye'de artık çalışmak bile maalesef lüks oldu Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapıyorsunuz kolay gelsin işiniz rast gitsin.
ilkerowic dedi: Allah'a şükür çalışıyorum. Türkiye'de artık çalışmak bile maalesef lüks oldu Genişletmek için tıkla... Çok iyi yapıyorsunuz kolay gelsin işiniz rast gitsin.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 8 Haziran 2021 #10 Emrullah Önemli dedi: Çok iyi yapıyorsunuz kolay gelsin işiniz rast gitsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dilerim herkes eğitimde, akademide ya da istediği alanlarda güzel yerlere ulaşır.
Emrullah Önemli dedi: Çok iyi yapıyorsunuz kolay gelsin işiniz rast gitsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dilerim herkes eğitimde, akademide ya da istediği alanlarda güzel yerlere ulaşır.