2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 16 Mart 2021 #51 İşsizliğe alışan insanlar çalışmayı sevmez. Kendinizi alıştırmayın. İşiniz olmasa da bir şeyler yapın.
İşsizliğe alışan insanlar çalışmayı sevmez. Kendinizi alıştırmayın. İşiniz olmasa da bir şeyler yapın.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #52 Alexander The Great dedi: O kadar çok şey gördüm ki, artık devletin polisi yok ortada hükümetin paralı askerleri var. Neysaa Genişletmek için tıkla... Onlar hep vergimizle alınıyor hocam işte. Ödediğimiz vergiler bize hizmet olarak dönüyor. Alexander The Great dedi: Keyif çayımı aldım, yorumlarınızı okuyorum. Genişletmek için tıkla... Ama Millet Bahçesine gitmeden olmaz ki hocam. Millet Bahçesine gidin, orada içip okuyun. Bir de o dayı kim ki bu varken? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alexander The Great dedi: O kadar çok şey gördüm ki, artık devletin polisi yok ortada hükümetin paralı askerleri var. Neysaa Genişletmek için tıkla... Onlar hep vergimizle alınıyor hocam işte. Ödediğimiz vergiler bize hizmet olarak dönüyor. Alexander The Great dedi: Keyif çayımı aldım, yorumlarınızı okuyorum. Genişletmek için tıkla... Ama Millet Bahçesine gitmeden olmaz ki hocam. Millet Bahçesine gidin, orada içip okuyun. Bir de o dayı kim ki bu varken? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #53 DDLAO dedi: Ödediğimiz vergiler bize hizmet olarak dönüyor. Genişletmek için tıkla... Saray değil mi onun cevabı?
DDLAO dedi: Ödediğimiz vergiler bize hizmet olarak dönüyor. Genişletmek için tıkla... Saray değil mi onun cevabı?
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #54 Emrella dedi: Saray değil mi onun cevabı? Genişletmek için tıkla... Hem hizmet hem saray.
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 16 Mart 2021 #55 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #56 DDLAO dedi: Hem hizmet hem saray. Genişletmek için tıkla... Of, en sevdiğim. Birde yanına damadın dolarları gelirse tadından yenmez.
DDLAO dedi: Hem hizmet hem saray. Genişletmek için tıkla... Of, en sevdiğim. Birde yanına damadın dolarları gelirse tadından yenmez.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Mart 2021 #57 Nobody: Atatürk: Türk milleti zekidir.
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 16 Mart 2021 #58 Umarım evinizde zeytin vardır.
Keremsaido32 Kilopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 104 Yer Isparta 16 Mart 2021 #59 Makarna yiye yiye beyni hamurlaşmış..
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 16 Mart 2021 #60 Ekmek,margarin, kaçak çay ve tütün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 16 Mart 2021
Ekmek,margarin, kaçak çay ve tütün Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et